Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

PREMSA - 24 Hores Cullera - Esports

24 Hores Cullera
EL CADET DEL SUCRO JUGARÀ LA FINAL  DE LA COPA FEDERACIÓ
2015-06-26 18:20:00 - Esports
Está publicació es pot Llegir EL CADET DEL SUCRO JUGARÀ LA FINAL DE LA COPA FEDERACIÓ
El Cadet del Sucro F.S. Cullera jugarà este dissabte la Final de la Copa Federació de la seua categoria en derrotar al Campió Autonòmic en les Semifinals i es medirà al Requenensea la final. Molta sort.
Més ...
Está publicació es pot Veure
ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA  II CARRERA A PEU  PUJADA A LA BOLA
2015-05-11 17:07:00 - Esports
Está publicació es pot Llegir ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA II CARRERA A PEU PUJADA A LA BOLA
VÍDEO: Vora 600 corredors han participat enguany en esta prova esportiva que se celebrà ahir en la nostra ciutat i que ha estat organitzada per segon any consecutiu per la falla Sant Antoni.
Per segon any consecutiu la falla Sant Antoni ha organitzat la carrera a peu pujada a la bola. Una prova esportiva que posaren en marxa l'any passat i que va tindre molt bona acceptació entre els amants d'este esport amb més de 300 participants. Esta segona edició ha superat les seues expectatives i han aconseguit doblar el nombre d'inscrits amb vora 600 corredors arribats de diversos punts de la geografia valenciana.
Uns 80 fallers han participat en l'organització d'esta prova.
La carrera està inclosa dins del circuït de carreres de la Comunitat VAlenciana i resulta molt atractiva per als corredors. Amb 10600 metres de distància total compta amb 4 quilòmetres de recorregut pla pel passeig marítim i 230 metres de desnivell fins dalt.
El temps ha acompanyat i els amants de l'atletisme han pogut disfrutar d'un amtí dominical en la nostra ciutat practicant el seu esport.
Més ...
EL SUCRO CADET VENCEDOR DEL I ENCONTRE EN SEMIFINALS CONTRA EL PINÓS
2015-05-03 20:51:00 - Esports
Está publicació es pot Llegir EL SUCRO CADET VENCEDOR DEL I ENCONTRE EN SEMIFINALS CONTRA EL PINÓS
El Cadet del Sucro Futbol Sala #Cullera disputa, com a subcampió Provincial, el campionat autonòmic. El sorteig va deparar un enfrontament entre els nostres i els campions d'Alacant, el Pinoso Athletic. Ara, els cadets hauran de tornar la visita a la localitat de Pinós i defendre la renda que porten de tres gols
El Cadet del Sucro Futbol Sala Cullera disputa, com a subcampió Provincial, el campionat autonòmic de la seua categoria. El sorteig va deparar un enfrontament entre els nostres i els campions d'Alacant, el Pinoso Athletic. L'eliminatòria, que es juga a doble partit, va  començar ahir dissabte a Cullera, amb la disputa del primer encontre on el Sucro va agafar avantatge per 4-1. Ara, els cadets hauran de tornar la visita a la localitat de Pinoso i defendre la renda que porten de tres gols. En l'altra semifinal, El Pilar, campió provincial, caia derrotat a casa del campió castellonenc, el Segorbe, per 6-3. 

Més ...
CULLERA ACULL EL 1ER CAMPIONAT DE RUGBY FEMENÍ
2015-05-03 20:12:00 - Esports
Está publicació es pot Llegir CULLERA ACULL EL 1ER CAMPIONAT DE RUGBY FEMENÍ
Els dies 1 i 2 de maig s'ha celebrat a Cullera el 1r Campionat de Rugby Femení per autonomies s18 a Cullera. En el campionat han participat les Seleccions de Madrid,València i Catalunya. El sistema de joc ha sigut a doble volta jugant totes contra totes.
Durant els dies 1 i 2 de maig s'ha celebrat a Cullera el 1r Campionat de Rugby Femení per autonomies s18 a Cullera. Han participat les Seleccions de Madrid,València i Catalunya. El sistema de joc ha sigut a doble volta jugant totes contra totes. La Ferecaió Madrilenya ha sigut qui ha gunyat el campionat, les valecianes han quedat segones i les catalales el tercer lloc. Cal destacar que s'haja celebrat per primera vegada aquesta competició i que haja sigut a la nostra ciutat. El campionat ha sigut organitzat per la Fed Española de Rugby y La Federació Valenciana amb la col·laboració del Cullera Forval Rugby Club. Les participants han agraït l'acollida de la nostra cuitat i la qualitat de les instal·lacions del Camp de Rugby. Per part del Club, el President Enric Tormos va declarar que per al Club ha sigut una satisfacció comptar amb aquest event a la nostra ciutat i que el joc ha sigut d'un molt bon nivell. Les grades del Camp de Rugby Juan Palomares han estat plenes de gent durant aquests dies. El President Honorífic del Club, Juan Palomares Corella i el President Enric Tormos feren entrega de trofeus
Més ...
Está publicació es pot Veure
MÉS DE 300 TRIATLETES HAN PARTICIPAT HUI EN LA 16 TRIATLÓ CULLERA
2015-04-25 19:23:00 - Esports
Está publicació es pot Llegir MÉS DE 300 TRIATLETES HAN PARTICIPAT HUI EN LA 16 TRIATLÓ CULLERA
VÍDEO:La prova ha estat organitzada pel Club Triatló Cullera i ha acollit el Campionat Autonòmic Universitari de la provincia.
Hui s'ha celebrat la 16 edició de la Triatló Cullera, una prova organitzada pel Club Triatló Cullera i que enguany ha acollit el Campionat Autonòmic Universitari .
Més de 300 triatletes arribats de diferents clubs de la Comunitat Valenciana han participat en esta prova que consta de 3 parts: una primera de 750 metres de natació per la badia de Cullera, 20 quilòmetres en bici per un circuït tancat i per últim 5 quilòmetres de correr pel passeig marítim.
Les condicions climatològiques han acompanyat, el sol ha lluït i la mar ha estat en calma i tots els participants han pogut disfrutar d'un dia complet d'esport a l'aire lliure en la nostra ciutat.
Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió