Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - BALADRE pro-discapacitats psiquics

BALADRE pro-discapacitats psiquics
C/ Vall 29 baix - 46400 - Cullera
Contacte: Rosa Eugenio Presidenta
Email: baladrecullera@gmail.com
Telf: 961722539
De dilluns a dijous, de 18 a 20 h.
BALADRE FA UN PARÈNTESI PER VACANCES
2015-06-30 23:17:00 - BALADRE pro-discapacitats psiquics
Está publicació es pot Llegir BALADRE FA UN PARÈNTESI PER VACANCES
L'Associació ha tancat el curs amb un berenar per als socis i reprendrà la seua activitat el pròxim 14 de setembre

L’Associació BALADRE ha tancat el curs amb un berenar per als socis i comunica que farem vacances fins el 14 de Setembre.
L’Associació, oberta a totes les persones discapacitades psíquiques de Cullera, proporciona un servei d’arreplegada dels usuaris que ho demanen del taller Ocupacional i ha realitzat durant el Curs el programa Club d’Oci i Respir familiar, on hem intentat integrar als nostres discapacitats en la vida cultural i lúdica del nostre poble. Els nostres xiquets han participat en les Falles, en les Festes Locals, han fet activitats esportives al Pavelló cobert, han assistit a representacions teatrals a la casa de la Cultura acompanyats per les monitores, han fet eixides setmanals pel poble,  excursions pels pobles dels voltants, ... i hem acabat el curs amb la cremada de la nostra Foguera de Sant Joan
Davant del retall de les ajudes per Dependència i de la greu situació provocada per l’establiment del copagament en el Centre ocupacional, hem assessorat als pares i hem fet totes les reclamacions i gestions possibles per intentar restablir els nostres drets.
Volem agrair a tots els socis, als amics i a les persones i entitats que han col·laborat amb nosaltres el seu recolzament. I començarem el proper curs amb nous projectes i esperant les vostres propostes per millorar la vida dels nostres xiquets.

Més ...
BALADRE AGRAIX EL DONATIU LLIURAT PELS PORTADORS DE L'AURORA
2015-06-05 09:15:00 - BALADRE pro-discapacitats psiquics
Está publicació es pot Llegir BALADRE AGRAIX EL DONATIU LLIURAT PELS PORTADORS DE L'AURORA
Els socis discapacitats de Baladre han donat les gràcies publicament a l’Associació Portadors Aurora Sant Antoni, de #Cullera pel donatiu que els han fet a l'associació en relació a la publicació del seu llibre del 75 Aniversari
En un comunicat la Junta Directiva i, sobretot, els socis discapacitats de Baladre, volen donar les gràcies a l’Associació Portadors Aurora Sant Antoni, pel donatiu que han fet a la nostra associació en ocasió de la publicació del llibre del 75 Aniversari. Els de Baladre s'han sentit emocionats en vore que s’han enrecordat d'ells per a col·laborar amb el benestar dels seua xiquets. A més, a més asseguren que això els dona un poc més de tranquil·litat als pares i familiars que patizen per la incertesa del seu futur però que, davant d’accions com aquesta, es senten reconfortats i esperançats per la solidaritat que han demostrat. L’Associació Baladre té com a principal objectiu la integració dels discapacitats en la vida cultural, social i lúdica del nostre poble i això nomes és possible amb l’ajuda de tots.
Més ...
BALADRE TANCÀ EL CURS AMB LA CREMÀ DE LA FOGUERA DE SANT JOAN
2014-06-26 11:04:00 - BALADRE pro-discapacitats psiquics
Está publicació es pot Llegir BALADRE TANCÀ EL CURS AMB LA CREMÀ DE LA FOGUERA DE SANT JOAN
L'associació pro discapacitats cremà la foguera que havien el.laborat els seus membres
Amb la cremada de la Foguera la vespra de Sant Joan, l’Associació Baladre ha celebrat el tancament d’aquest Curs. La festa ha comptat amb una gran participació de socis i convidats. 

Els xiquets varen plantar la Foguera que han estar confeccionant en el local durant les últimes setmanes i amb l’arribada dels bombers, es va cremar el monument amb molta alegria i emoció L’escola de tabal i dolçaina varen acudir com tots els anys i varen colaborar en la festa.Desprès ens varem refrescar amb l’aigua de llimó i la coca.Les ultimes activitas d’aquest curs han segut una entrega de regalets per part de l’empresa Vaya Tinta als xiquets, un acte de tancament, el dijous per la vesprada.

L’Associació obrirà de nou les portes el dia 16 de Setembre. BON ESTIU
Més ...
BALADRE CREMÀ LA SEUA ORIGINAL FOGUERA EN SANT JOAN
2013-06-28 17:19:00 - BALADRE pro-discapacitats psiquics
Está publicació es pot Llegir BALADRE CREMÀ LA SEUA ORIGINAL FOGUERA EN SANT JOAN
Els xiquets de Baladre van viure la festa amb la cremà de la seua foguera, que va ser amenitzada pels membres de l'Escola de Tabal i Dolçaina.
El dijous 20 de juny va tindre lloc la cremà de la nostra foguera. Com ja és tradició els membres de Baladre varem traure al carrer el nostre monument que tant esforç ens ha costat realitzar. 
La cremà va comptar amb la presència de la regidora de Serveis Socials, M. José Bohigues i amb gran nombre dels socis i del veïnat de la zona.
A continuació va haver un berenar per a tots els assistents. Des d’ací volem agrair la col·laboració de la policia local, dels bombers i del personal de neteja. 
Un agraïment especial a l’escola municipal de Tabal i Dolçaina que amenitzaren la nostra festa i 
feren que els xiquets de Baladre se ho passaren d’allò més be.
Per últim volem donar les gràcies a l’artista faller Joan Simó per la seua aportació artística
desinteressada a la nostra foguera.
Fins l’any que ve!!!
Més ...
L'ASSOCIACIÓ BALADRE CELEBRA UNA FESTA ROCIERA
2013-05-28 20:04:00 - BALADRE pro-discapacitats psiquics
Está publicació es pot Llegir L'ASSOCIACIÓ BALADRE CELEBRA UNA FESTA ROCIERA
Els membres d'esta associació pro discapacitats psíquics gaudiren d'una jornada festiva
El dissabte, dia 18 de Maig, els socis de l‘Associació BALADRE passarem una vesprada inoblidable en la festa Rociera que va organitzar per a nosaltres el restaurant Ca Pepa, de Sant Antoni, amb la col·laboració de l “Grupo de Amigos del Caballo de Cullera”
La festa va començar amb un berenar magnífic a que ens convidà el restaurant, amb moltes coses boníssimes. Tots els xiquets i xiquetes de Baladre varem menjar estupendament.
A continuació començà la Festa Rociera, on els cavalls feren coses extraordinàries, ballaren, caminaven al ritme de la música i feren tota classe d’acrobàcies. Animaren la festa unes simpàtiques xiques amb vestits típics i nosaltres també participarem, vestides per l’ocasió. Tot va ser molt divertit.
Volem donar les gracies al restaurant Ca Pepa, que ens va tractar tan be i ens va cuidar moltíssim. També al grup Amigos del caballo que treballaren molt per que la festa fora tan completa. Moltes gràcies, amics
Més ...
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió