Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - CIUTADANS CULLERA

CIUTADANS CULLERA
C/ La Marina nº37 - 46400 - Cullera
Contacte: José Palacios
Email: ciudadanoscullera@gmail.com
Telf: 666361283
LA FESTA TARONJA INVADIX CULLERA
2015-05-21 22:51:00 - CIUTADANS CULLERA
Está publicació es pot Llegir LA FESTA TARONJA INVADIX CULLERA
El Mercat de Cullera acollirà demà la festa de finalització de campanya de Ciutadans a partir de les 5 de la vesprada. Malabaristes, dansa aèria, rifes solidàries, flamenc i pop rock s'uneixen per a celebrar la campanya de Ciutadans Cullera
En el marc d'una campanya electoral sense precedents i que ha de marcar l'inici d'una nova etapa per a la política municipal i autonòmica, els partits polítics han dut a terme tot tipus d'iniciatives dirigides a captar l'atenció de la ciutadania per a recuperar el seu interès i implicació en la vida política.

En aquest context Ciutadans, que ha fet de la participació ciutadana, la lluita contra la corrupció i la trasparència els seus principals senyals d'identitat, va a organitzar a Cullera un acte de finalització de campanya innovador i diferent al conegut fins avui.

LA FESTA TARONJA pretén ser un acte social, lúdic, benèfic, cultural i polític que permeta conjuminar les diferents facetes que haurien d'estar presents en la vida pública i en l'actuació de les institucions democràtica.

La Festa Taronja organitzada per Ciutadans Cullera tindrà lloc demà divendres 22 de maig a partir de les 17 hores i s'iniciarà amb el recorregut de la xaranga “CARRO PLE” pels carrers de Cullera per a donar a conèixer la celebració d'aquesta festa amb la qual Ciutadans Cullera vol agrair la participació i suport de la ciutadania a les propostes i model d'actuació proposat per la nova formació política de Cullera.

En la sala multiusos del Mercat Municipal s'instal·larà un parc infantil, tindrà lloc un berenar per a tots els veïns del poble, s'organitzarà una rifa solidària en benefici dels xiquets autistes de Cullera i tindrà lloc una exposició dels productes frescos del camp de Cullera.

Malabaristes, ball aeri i actuacions en directe de flamenc, música clàssica i pop rock, reuniran els diferents estils musicals per a fer atractiva aquesta festa al conjunt de la població de Cullera.

Amb l'acte de tancament de campanya Ciutadans vol reivindicar la seua nova manera de fer política que ha de tornar a traure al carrer el debat sobre l'interès general i la correcta gestió de les administracions públiques.
Més ...
EL DIMARTS CIUTADANS CULLERA PRESENTARÀ OFICIALMENT EL SEU PROGRAMA
2015-05-08 23:41:00 - CIUTADANS CULLERA
Está publicació es pot Llegir EL DIMARTS CIUTADANS CULLERA PRESENTARÀ OFICIALMENT EL SEU PROGRAMA
NOTA DE PREMSA Malgrat l'exclusió de Ciutadans Cullera dels espais electorals el partit inicia la seua campanya electoral amb les millors expectatives
Ciutadans Cullera es presenta a les eleccions municipals amb l'objectiu de canviar la política de Cullera utilitzant com a eines la participació ciutadana, la regeneració de la vida política i la gestió transparent i eficaç de l'ajuntament.

Des de la sensatesa i amb la màxima honradesa Ciutadans CULLERA DEMANA CANVI per a transformar en profunditat el govern local i la manera de fer política en la nostra ciutat.

Com diem aquests dies Cullera és el millor exemple del desastre provocat per la política professional, arrogant i xantatgista...i tots coneixem les particularitats de l'alcalde que ens ha tocat patir durant els últims 12 anys.

Tots coneixem, a més, la mania del Sr Sanjuan de destrossar la mà de la gent cada vegada que ha de saludar a algú, posant-se en evidència.

I com a ningú li agrada que li facen mal avui hem volgut començar la campanya electoral de Ciutadans Cullera reclamant amb ironia i sentit de l'humor una nova manera de fer política a Cullera i una campanya electoral basada en la proximitat, la confiança i l'honradesa i també en la creativitat i la utilització de les xarxes socials. Una campanya oberta a la participació i al cara a cara amb els ciutadans, en la barre i en l'OFICINA DEL CANDIDAT que deixe arrere la supèrbia, el *clientelismo i la malaptesa en la qual portem anys instal·lats.

Després de dècades de campanyes electorals previsibles i avorrides Ciutadans Cullera vol fer de la Marea Taronja un crit d'imaginació, sentit de l'humor i il·lusió per a captar l'atenció de la gent i cercar el seu suport per a canviar la política, el seu llenguatge i els seus gestos fent-la més comprensible i assequible per a tots. I tot açò a pesar que l'ajuntament ens excloga dels espais electorals per qüestions formals *subsanables, demostrant el seu escàs caràcter democràtic...

Per a aconseguir tot el que ens proposem i tal com està evolucionant el fenomen CIUTADANS, els objectius electorals del partit no tenen sostre, i les perspectives electorals milloren dia a dia gràcies al suport i la simpatia de la població que contempla amb gran interès la irrupció d'una nova força política assenyada i rigorosa, amb ganes de treballar per l'interès de

tots En aquests moments Ciutadans és l'únic partit que, tant a nivell de la Comunitat Valenciana com a nivell nacional creix en totes les enquestes, enfront de la decadència dels partits tradicionals i la reculada de Podem. Per tot l'anterior la intenció de Ciutadans Cullera és portar a la nostra ciutat les expectatives generades per Ciutadans a nivell nacional i guanyar les eleccions.

Tenint en compte la revolada causada per Ciutadans Cullera i la seua capacitat de provocar un canvi assenyat i realista -però sense radicalismes ni enfrontaments inútils - en la política municipal, autonòmica i estatal, Ciutadans vol aprofitar l'acte d'avui, en el qual iniciem oficialment la CAMPANYA ELECTORAL, per a fer arribar a la població la seua voluntat de transformació política deixant arrere el bipartidisme i la política "interessada" de despatxos i butaques en l'administració.

Per a aconseguir-ho Ciutadans Cullera vol deixar clar que el seu espai polític és el centre perquè qualsevol canvi social en profunditat solament es pot abordar des del centre que és on ens trobem la majoria dels ciutadans.

Enfront d'aquesta situació assistim a un escenari en el qual tant el PP com el PSOE estan radicalitzant les seues postures. D'una banda el PP està abusant del seu poder històric, de forma arrogant i xantatgista i extremant els seus plantejaments en clau estatal amb la seua Llei de Seguretat i la seua reforma de l'avortament cercant el seu electorat més fidel, mentre que el PSOE es desplaça cap a l'esquerra pressionat per Podem o Compromís.

Pel que fa a la nostra experiència política la gent de Ciutadans NO SOM POLÍTICS professionals ni pretenem ser-ho. Al contrari, com la majoria de la gent, fins i tot per als quals no voten, som gent que estem farts de la política i els polítics però que hem arribat a la conclusió que si volem canviar les coses hem de passar a l'acció intervenint en la política municipal...

...per a aconseguir-ho necessitem que tots aquells que volen que Cullera torne a ser el que era, reinventat el seu prestigi i explotant els seus privilegiats recursos socials, econòmics i naturals ens donen la seua confiança i el dia 24 de maig VOTEN CIUTADANS CULLERA.

Pel que fa als continguts i proposta de Ciutadans Cullera l'acte de presentació oficial del PROGRAMA ELECTORAL de CIUTADANS CULLERA tindrà lloc dimarts que ve 12 en la Sala Multi usos del Mercat de Cullera a les 20:00h amb la participació de Jose Palacios candidat a l'alcaldia de Cullera per Cs Cullera, Alexis Mari, número 2 de la candidatura de Ciutadans per a la Generalitat i Maria Dolores Jimenez, número 4 de la candidatura de Ciutadans a l'ajuntament de València.

D'altra banda i continuant amb la mobilització de carrer de la Campanya Electoral de Ciutadans Cullera aquesta vesprada la Marea Taronja ha recorregut El Raval a partir de les 17h.
Més ...
CIUTADANS PRESENTA LES CONCLUSIONS DE LA SEUA ENQUESTA
2015-05-06 15:52:00 - CIUTADANS CULLERA
Está publicació es pot Llegir CIUTADANS PRESENTA LES CONCLUSIONS DE LA SEUA ENQUESTA
L'estudi realitzat mostra que el 93'5% de la població de Cullera critica la gestió de l'ajuntament i quasi un 70% rebutja la gestió d'Ernesto Sanjuan. Els cullerencs denuncien la gestió de la borsa de treball i reclamen un pla per a la promoció i la creació d'empleo.

 
CIUTADANS Cullera  ha presentat hui  les dades de la "Enquesta d'opinió de la població de Cullera" que ha realitzat per conèixer les prioritats i demandes de la població davant les properes eleccions municipals.

La primera conclusió de l'estudi realitzat per Ciutadans Cullera és el gran interès de la població per participar i fer propostes ja que més del 70% de les persones abordades han respost favorablement a la realització de l'enquesta.

En segon lloc cal destacar que es produeix un rebuig unànime a la gestió de l'Ajuntament de Cullera tenint en compte que el 93,5% es mostren crítics i fins a un 69,4% rebutgen la gestió d'Ernesto Sanjuan al capdavant de l'Ajuntament.

Entre les prioritats més importants per als ciutadans de Cullera la platja, el passeig i les polítiques turístiques són els principals protagonistes de l'estudi tant a l'hora de tenir la millor valoració com de criticar les coses que es fan malament.

En tercer lloc entre les prioritats d'actuació es denuncia la gestió de la borsa de treball municipal i es reclama un pla per a la promoció econòmica i la creació d'ocupació.
Més ...
CIUTADANS CULLERA OBRI L'OFICINA DEL CANDIDAT
2015-05-04 11:41:00 - CIUTADANS CULLERA
Está publicació es pot Llegir CIUTADANS CULLERA OBRI L'OFICINA DEL CANDIDAT
La Marea Taronja pretén contagiar la il.lusió pel canvi a Cullera a tota la població
Davant la proximitat de les eleccions municipals i autonòmiques el partit CS Cullera comença obrint les portes de la l'OFICINA DEL CANDIDAT com un espai de trobada oberta als veïns de Cullera, on poder escoltar tot tipus de propostes de la població.
 
Aquesta mateixa vesprada, a les 20:00h al Carrer de la Marina 37, l'Oficina del Candidat obrirà les seues portes amb un VI D'HONOR dirigit als veïns de Cullera, als membres de la llista electoral, afiliats, simpatitzants, amics i familiars.
 
La simbòlica MAREA TARONJA organitzada pels candidats de Cs Cullera recorrerà els carrers de Cullera abans de la inauguració de la seu del partit, pretén transmetre a la població de Cullera un missatge d'il.lusió, honestedat, ganes de treballar i talent per canviar la situació de Cullera.
 
Per CS Cullera la participació ciutadana ha de ser el punt de partida d'un programa de govern que ha de ser capaç de REINVENTAR CULLERA, rellançar la seua imatge i potenciar l'economia i la capacitat de creació d'ocupació de la ciutat.
 
En aquest context el inici de la ODC com un lloc de trobada, debat i informació pretén servir d'exemple del nou model de govern que Cs Cullera proposa per a l'ajuntament i que  marcarà l'inici d'una nova etapa per a la nostra ciutat.
 

Més ...
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió