Cargando Cullera TV
Estàs a:

QUI SOM?

QUI SOM

Cullera TV és una associació audiovisual que naix en format web i es convertix en un nou mitjà de televisió digital, de la mà d’un equip de persones amb experiència en matèria audiovisual, i que pretén cobrir la necessitat informativa de la localitat de Cullera.

Enfoquem l’actualitat des d’un punt de vista professional, mitjançant les noves tecnologies, convertint-se Internet en un canal obert a tota la població que ens permet contar tot el que passa en el moment i amb les opinions dels protagonistes.

Cullera TV és un canal participatiu on els ciutadans gaudixen de programes i reportatges informatius, culturals, esportius i d’humor però també d’altres espais on associacions, clubs i col·lectius locals tenen presència i els ciutadans poden expressar la seua opinió.

Al capdavant del projecte hi ha un equip de professionals amb 15 anys d’experiència en mitjans de comunicació, 4 periodistes i 3 tècnics amb molta il·lusió i moltes ganes de dur endavant aquest projecte que de segur, és la millor i més completa opció informativa de Cullera.
Pots contactar amb nosaltres per telèfon, email o utilitzant el formulari de contacte.
Telf: 674 127 738
Email: redaccio@culleratv.es
Nom
Email
Telèfon
Tens Web?
Assumpte
Indicans el que vullgues
Les dades que ens facilites passaran a formar part de la base de dades de Cullera TV en un allotjament segur a l'empar de la Llei de Confidencialitat i de Protecció de Dades

Per a més informació telf: 674 127 738 o redaccio@culleratv.es
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió