Está publicació es pot Llegir REGATA DE CREUERS BADIA DELS TARONGERS
EL CLUB NÀUTIC DE CULLERA CELEBRA LA REGATA DE CREUERS BADIA DELS TARONGERS
%descrip%

26 creuers van participar en la 42 edició que va tindre lloc dissabte passat. L’embarcació “Caballeros” del Club Nàutic de Gandia, guanyà el primer guardó, la Caravel·la d’argent.

El Club Nàutic de Cullera va celebrar dissabte passat, la tradicional regata de creuers "Badia dels Tarongers", que enguany ha complit la seua 42 edició.

Les aigües de la badia de Cullera es van omplir una vegada més, de creuers que va participar en esta competició per a gaudir de la vela i com no, poder alçar-se amb el millor trofeu, la caravel·la d’argent.

La prova “Badia dels tarongers” és la regata de creuers més important i prestigiosa de totes les que se celebren a la Comunitat Valenciana. A més, la bellesa del recorregut per la costa cullerenca és un atractiu per als amants de la vela, que any rere any, participen en la regata.

En l'esport de la vela, el patró marca les directius de navegació però és imprescindible el treball en equip i l 'organització de les feines. D'això saben ben bé els membres de l'embarcació “Caballeros” que es tornaren a alçar, una edició més, amb el primer guardó

Enguany i malgrat la crisi 26 embarcacions van participar en la 42 edició L'organització ha valorat molt positivament la inscripció encara que desitjarien haver aconseguit un major nom de Creuers.

El fet d'estar Inscrits a la Federació Valenciana de Vela, i comptar amb el certificat de navegabilitat, són requisits essencials per a participar en esta regata que puntua per al Campionat Nacional de Vela. El recorregut, plantejat pel club va consistir en un itinerari en forma de triangle de prop de dotze milles nàutiques.

La regata Badia dels Tarongers és sinònim d'èxit. El president Paulino Bermejo i la seua Junta Directiva treballen de valent en l 'organització i la promoció de la regata. Bermejo assegura que la prova es cita obligada en el calendari valencià de competicions de vela, estos quaranta anys hem aconseguit reunir a un gran nombre d’aficionats a la vela, i som ja tots una gran família, afirma, el President del Club Nàutic de Cullera .

La prova compta amb patrocinadors i entitats col·laboradores que donen suport a la celebració de la regata. Ja per la nit i després d'un dia en la mar es va celebrar un sopar festiu on s'atorgaren els premis El prestigiós trofeu la caravel·la d’argent, se l'adjudicà el primer classificat l'embarcació “Caballeros”. El millor local va ser per al creuer de Vicente Sanjuan.

Nosaltres també volem donar un guardó a Lamberto, al patró del Siroco l'embarcació que va acompanyar en tot moment a l'equip de Cullera tv, i ens va fer viure amb intensitat l'esperit d’esta regata de creuers.


2012-09-10 20:44:00
A+
A-
Publicat per CulleraTV el 2012-09-10 20:44:00