Está publicació es pot Llegir GALA DE CLOENDA DEL II FESTIVAL DE CURTMETRATGES K-LIDOSCOPI
A continuació poden vore el que va estar la gala de cloenda del festival amb l'entrega de premis als millors curts i l'homenatge a Montxo Armendáriz
%descrip%

El II Festival de Curtmetratges organitzat per l'Associació Cultural K-lidoscopi arribà este dissabte a la seua fi amb la gala de cloenda que serví per donar a conéixer els guanyadors del festival i homenatjar al director i guionista Montxo Armendáriz qui ha impartit un taller durant tota la setmana a Cullera i va ser l'encarregat d'entregar el premi al millor curtmetratge de ficció del festival cullerenc. Este premi ha estat per a La Boda de Marina Sereseski. 

El festival ha entregat 15 premis a les millors obres de les 40 que han sigut avaluades pel jurat, després de ser seleccionades dels més de 400 treballs presentats. El premi al millor curt documental ha estat per a Una historia para los Modlin, de Sergio Oksman, el millor curt d'animació ha sigut El vendedor de humo de Jaime Maestro. Julio Martí president de K-lidoscopi ha valorat molt positivament esta massiva participació.

A més dels tres premis principals, les altres 12 obres premiades han sigut: El premi Octubre a l'ús del valencià va estar per a l'Antic Teatret del Casino de Juan Carlos Fito, el Premi al millor muntatge va estar per a Curro González per The Acrobat, qui també ha rebut el premi al millor so, la millor música original va estar per a Arnau Bataller per Hotel, la millor fotografia per a Carlos Cebrián amb La Manada, el millor guió també per a l'obra guanyadora La Boda, també d'esta obra s'ha endut el premi a la millor actriu Jalien Sierra, el millor actor ha estat Daniel Pérez en Lo último que hago es para el Notodo de Estíbaliz Burgaleta, la millor producció ha recaigut en Manuel Fernández per Shoot for the moon, el premi especial del jurat ha estat per a Falles 37 l'Art en guerra de Óscar Martín, la millor direcció per a Celia Rico amb Luisa no está en casa.

El festival de K-lidoscopi ha sabut combinar durant una setmana la projecció de curtmetratges amb la realització de tallers o actuacions musicals, consolidant-se com una cita obligada per a la cultura cullerenca, l'any que ve ja s'han marcat objectiu.

2013-05-01 21:00:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-05-01 21:00:00