Está publicació es pot Llegir PACO LLOPIS ELEGIT NOU PRESIDENT DE JUNTA LOCAL FALLERA DE CULLERA
LLopis es va imposar en les votacions de l'Assemblea de Presidents a l'altre candidat ,Enrique Miguel per 9 vots a 5
%descrip%
l'Assemblea de Presidents de Junta Local Fallera es va reunir ahir per elegir nou President.
Després de 4 anys al capdavant de l'entitat, Quique Sanz va dimitir i s'obrigué el termini per presentar-se els candidats. Al final dos són els que optaren a ostentar el càrrec; Enrique Miguel de la falla la Bega i Paco Llopis de la comissió de l'Avinguda Pais Valencià.
Els presidents votaren ahir en una assemblea extraordinaria on ixqué elegit Paco Llopis.
9 de les 15 comissions falleres votaren a Llopis, 5 votaren a l'altre candidat i una s'abstingué i votà en blanc.
Acte seguit Llopis va fer el seu primer discurs com a President Executiu on donà  les gràcies als fallers que havien confiat en ell i explicà  quins son els primers pasos que va prendre per començar a treballar en este nou exercici faller.
En l'acte no estigueren presents ni l'anterior President Quique Sanz ni el Regidor de Falles Andreu Piqueras que ha dimitit recentment del seu càrrec, una dimissió envoltada en una gran pol.lèmica pels successos ocorreguts en la cavalcada de festes.
Estos dos últims anys han sigut molt dificils per al mon faller degut sobretot a les retallades en les subvencions per part de l'ajuntament, situació que Llopis espera que millore poc a poc.
Comença ara un nou exercici faller en la ciutat amb molts canvis, nou President de Junta Local Fallera que en breu elegirà al seu  equip de treball i a l'espera de que l'ajuntament designe nou regidor de falles.
2013-04-30 20:00:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-04-30 20:00:00