Está publicació es pot Llegir EL CULLERA VA EMPATAR DAVANT L'ALQUERIES
Un partit decisiu el que es va viure a l'Aèria ahir dissabte ja que l'equip es jugava en este primer enfrontament l'ascens. El partit va estar molt renyit, els de Cullera van pressionar molt sobretot en la segona part, aconseguint arribar en prou ocasions a la porteria de l'Alqueries
%descrip%
El Cullera Club de Futbol va empatar a 0 gols ahir a casa davant l'Alqueries C.F. Un partit decisiu el que es va viure a l'Aèria ja que l'equip es jugava en este primer enfrontament d'anada l'ascens a Tercera Divisió
El partit va estar molt renyit i els de Cullera van pressionar molt sobretot en la segona part, aconseguint arribar en prou ocasions a la porteria de l'Alqueries, però la sort no ha estat amb els jugadors que no han sumat cap punt. 
EL fet que el Cullera s'haja classificat li dóna dret per segon any consecutiu a disputar la promoció d'ascens a Tercera Divisió. El partit d'anada contra el primer rival l'Alqueries C.F. ha sigut complicat degut al seu plantejament ofensiu i al nivell d'alguns jugadors com ara Xisco Nadal.
En acabar la lliga, el C.F. Cullera s'ha col·locat en tercera posició amb 70 punts, producte, convertint-se en el  màxim golejador de la categoria amb 73 gols. És un somni per a l'equip aconseguir l'ascens, ja que Cullera fa més de 20 anys que no milita a la tercera categoria.
El Camp de Futbol Arrea es trobava de gom a gom. Molts han estat els aficionats que s'han desplaçat fins el Camp per animar el seu equip.
Ibañez
El partit de tornada serà decisiu per al Cullera. La cita serà dissabte que ve 1 de Juny a les 18'30 hores en L'Alqueries. Els interessats a desplaçar-se amb el Cullera poden informar el club, que té previst habilitar autobusos per al desplaçament.

2013-05-26 21:23:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-05-26 21:23:00