Está publicació es pot Llegir L'INFANTIL DEL SUCRO ES QUEDA A LES PORTES DEL CAMPIONAT D'ESPANYA
L'infantil del Sucro jugà una disputada final de la fase prèvia contra el Vedruna que al final es va imposar per 6 a 2
%descrip%
L'infantil del Sucro ha tingut este cap de setmana una cita esportiva molt important, la fase previa del campionat d'Espanya.
Cullera ha sigut seu juntament a altres dos ciutats d'Espanya per a la celebració d'esta fase previa. Així durant el cap de setmana s'han disputat diversos encontres entre els campions de diverses comunitats autònomes: el Sucro que s'ha proclamat campió de la Comunitat Valenciana; el Vedruna, campió de Murcia; el Salesianos Orotava, campió de Canaries i el Entreculturas Montesión ,campió de Balears. 
Els encontres s'encetaren el dissabte entre el Vedruna i el Salesianos, partit en el que s'imposà el Vedruna per 11 a 1.
A les 19'00 hores el Pabelló Cobert es va omplir per presenciar l'encontre entre el Sucro i el Montesions on els cullerencs aconseguiren imposar-se per 7 a 0.
Els partits de la fase previa continuaren ahir diumenge. Primer s'enfrontà el Montesión al Salesianos on s'imposà este últim per 4 a 3.
I finalment arribà el partit decissiu d'on eixiria l'equip que passaria a la final, un partit que enfrontà el Sucro al Vedruna, una disputada final d'esta fase previa que al final es va adjudicar el Vedruna per 6 a 2.
Els cullerencs s'han quedat a les portes d'esta fase final però arribar aci proclamant-se campions de la Comunitat Valenciana ja ha sigut tot un èxit per a als cullerencs.
Ara el campió de Murcia juntament als que s'han classificat en les altres dos seus de la fase previa s'enforntaran al campió de la Comunitat de Madrid que es l'organitzador de la final d'este campionat que se celebrarà pròximament en la capital.

2013-06-03 16:16:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-06-03 16:16:00