Está publicació es pot Llegir PROP DE 480 TRIATLETES PARTICIPEN EN EL TRIATLÓ DE CULLERA
Este matí ha tingut lloc la XIV edició de la Triatló, que ha combinat les modalitats esportives de natació, ciclisme i carrera., en les categories masculina i femenina
%descrip%
Cullera ha acollit este matí la XIV edició del Campionat de Triatló “Cutat de Cullera”. 
Una prova que combina, natació, ciclisme i carrera i que ha convocat a prop de 480 triatletes, en els categories masculí i femení que s'han esforçat per quedar en els millors posicions. 
Molts clubs s´han donat cita este matí la majoria valencians perque la prova ha puntuat per 
a l'autonomic. En primer lloc, s´'han celebrat les proves relatives a la categoria femenina que han compat amb triatletes d'un gran nivell i preparació. La participant del club de La Nuncia,Eliana *Sotelo, s`ha col·locat en primera posicio amb un temps d'una hora i 12 minuts.
Pelque fa a la categoria masculina més nombrosa, el primer triatleta que ha xafat la meta en 55 minuts ha estat el jove sub 23 del Club de Montcada, Emilio Aguayo.
El campionat ha sigut un exit. Molts dels participants han destacat la bona organització i la platja com a escenari principal encara que en la prova de natació les meduses els han molestat un poc.
El Club cullerenc també ha tingut representació i a banda d'encarregar-se de l`organització han participat activament en el campionat. En definitiva, el campionat de Triatló s'ha convertit en una de les principals cites esportives de la ciutat. 

2013-06-15 18:34:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-06-15 18:34:00