Está publicació es pot Llegir LA XIV EDICIÓ DEL TRIATLÓ REUNIX A PROP DE 480 PARTICIPANTS
L'excel·lent organització i l'alt nivell esportiu dels participants va ser la nota predominant de esta edició que de nou va ser un èxit.
%descrip%
Cullera va acollir dissabte passat la XIV edició del Campionat de Triatló "Ciutat de Cullera".
Una prova que combina, natació, ciclisme i carrera i que va convocar a prop de 480 triatletes, en les categories masculina i femenina. 
L'escenari elegit va ser l'Avinguda a Enrique Chulio en concret a l'altura de les Torres Espacio, situant-se el desenvolupament de la prova en este indret
L'excel·lent organització i l'alt nivell esportiu dels participants va ser la nota predominant de esta edició que de nou va ser un èxit.
En primer lloc, es van celebrar les proves relatives a la categoria femenina que van comptar amb triatletes d'un gran nivell i preparació. 
La triatleta del club de La Nucia, Eliana Sotelo, es va col·locar en primera posició amb un temps d'una hora i 12 minuts.
Molts dels triatletes han tornat a repetir, altres que s'han apuntat enguany han agraït fer la prova de natació en la mar encara que les meduses els han molestat un poc.
La majoria dels clubs valencians es van donar cita en esta edició perquè la prova ha puntuat per a l'autonòmic.
En esta edició la categoria masculina ha estat més nombrosa, i per tant amb una major nivell. El primer triatleta que ha xafat la meta en 55 minuts ha estat el jove sub 23 del Club de Montcada, Emilio Aguayo.
El Club cullerenc també ha tingut representació i a banda d'encarregar-se de L'organització han participat activament en el campionat.
Esta prova està més que consolidada a Cullera, encara que el Club de Triatló Cullera desconeix si la temporada pròxima Cullera acollirà la XV edició.
En definitiva, el Campionat de Triatló s'ha convertit en una de les principals cites esportives de la ciutat.

2013-06-18 20:47:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-06-18 20:47:00