Está publicació es pot Llegir EL RESTAURANT L'ALEGRE ORGANITZA UN TAST DE ROSATS
Els participants gaudiren de 4 vins dels Cellers Torres maridats amb tapes d'este restaurant
%descrip%
El dimarts el Restaurant L’Alegre de Cullera, va acollir un dels tallers que Cellers Torres organitza per a promoure el coneixement sobre els vins i el seu procés d'elaboració.Esta ocasió, el taller va consistir a aprendre sobre vins rosats: on naixen, com s'elaboren, quins són els principals atributs d'este tipus de vins i quins són els seus millors aliats en la taula són alguns dels temes que es desenvoluparen en el taller. Cellers Torres donà la benvinguda als participants amb una copa de l'espumos rosat Santa Digna Estelado. Després, es cataren tres vins molt diferents: Jean León 3055 Rosé, De Casta i Santa Digna Cabernet. Els vins s'acompanyaren d'una selecció de les millors tapes del Restaurant L’Alegre.
2013-08-02 21:50:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-08-02 21:50:00