Está publicació es pot Llegir 51 EDICIÓ DEL CONCURS DE PESCA A L'HAMOT A L'ESTANY
30 pescadors han participat en este concurs que enguany s'ha celebrat en el restaurant Casa Salvador
%descrip%
El llac de l'Estany va acollir ahir, dia de la Mare de Déu d'Agost el tradicional concurs de pesca a l'hamot organitzat pel Club de Pescadors Esportius de Cullera.
Un concurs que enguany ha complit la seua 51 edició.
El concurs s'encetava a les 7 del matí quan els 30 participants de l'edició d'enguany ocupaven les seues pesqueres per començar la jornada de pesca que finalitzava a les 12 del migdia.
Com és habitual una colla de músics han amenitzat la jornada festiva acompanyant al patró dels pescadors, Sant Andreu, en el seu passeig que fa en barca pel llac.
El restaurant Casa Salvador ha albergat enguany el concurs on el Club de Pescadors Esportius ha oferit un esmorzar a  autoritats i socis.
La disparada d'un masclet a les 12 del migdia anunciava als participants la  fi de la pesca i el moment de portar les captures a terra per a pesar-les.
Com ha ocorregut en els últims anys no ha nagut massa captures.
Hi ha hagut trofeus per a tots els participants, els principals els ha atorgat la regidoria de Medi Ambient al pescador que ha fet més captures i el premi del Club per a la peça més gran.
L'estat de les aigües del llac preocupa i molt als pescadors. Encara que afirmen que està igual que en anys anteriors i que necessita una bona neteja per eliminar els fangs , sí han notat una certa milloria perquè hi ha més aigua dolça.
Els pescadors del llac són els primers interessats en què es preserve l'estat d'este paratge natural al que qualifiquen com a únic.

2013-08-16 19:31:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-08-16 19:31:00