Está publicació es pot Llegir EL CULLERA GUANYA PER 5 A 3 AL XÀTIVA AL PARTIT DE PRESENTACIÓ
Ahir es presentaren oficialment els jugadors i el cos tècnic de l'equip que jugarà esta temporada en tercera divisió
%descrip%
El Club de Futbol Cullera va guanyar ahir el Torneig Aeria en imposar-se a l'Olimpic de Xàtiva per 5 gols a 3. L'encontre, molt igualat es va dirimir en la tanda de penals. Este partit posà punt i final a l'acte oficial de presentació del primer equip que tingué lloc ahir per la vesprada i que va conduir Joan Gimeno . 
L'acte començà amb l'eixida al camp de tots i cadascun dels jugadors de l'equip així com del cos tècnic. El capità i l'entrenador dirigiren unes paraules als aficionats. Tot seguit es presentà l'himne oficial del C.F. Cullera, que ha composat Pablo Sànchez Torrella  i que ha sigut gravat este mateix estiu per la banda Simfònica de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília. 
En acabar l'acte de presentació es disputà el torneig Aeria  en que el Cullera es va proclamar vencedor. Bon inici de campanya per a un Cullera que debuta esta temporada en tercera divisió i que va ser capaç de guanyar a un equip de segona B com el de la capital de la costera.
El president del Club Ernesto Sanjuan i la seua junta directiva  han confiat pràcticament en el mateix equip que ha signat els darrers anys dos brillants temporades amb excel.lents resultats que esperen repetir enguany.

2013-08-18 21:00:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-08-18 21:00:00