Está publicació es pot Llegir ACÍ VOS DEIXEM EL REPORTATGE DE LA REGATA BAHÍA DE LOS NARANJOS
La tradicional regata organitzada pel Club Nàutic ha tingut un gran èxit de participació. El nou president del club, José Luís Micó s'ha reunit amb l'alcalde pel manteniment de les instal.lacions, el primer edil li ha confirmat que el projecte del port esportiu estarà bloquejat durant els pròxims anys
%descrip%
La tradicional regata organitzada pel club nàutic de Cullera, Bahía de los Naranjos ha arribat enguany a la seua XLIII edició amb gran èxit de participació. Una trentena de velers han pres part en esta regata considerada de Nivell -1 al Campionat Autonòmic de Creuers.

El recorregut previst ha sigut recórrer la Badia de Cullera en forma de triangle de
aproximadament 12 milles nàutiques, uns 20 quilòmetres. La Regata està organitzada pel C.N. Cullera però compta amb l'autorització i col · laboració de la FVCV.

En acabar la reunió de patrons prevista a les 11:00 hores en el Moll Nord del CNC s'ha donat a les 12:30 hores el senyal d'atenció amb el que ha començat la prova. La pluja ha marcat la jornada i el vent a primera hora més fluix, ha guanyat intensitat conforme ha evolucionat la regata, atorgant-li més espectacularitat si cap.

Durant tot el matí turistes i veïns de Cullera han pogut gaudir dels velers recorrent la badia de part a part i lluitant per mantindre les primeres posicions.

Com ja és habitual en esta tradicional regata a les 21:00 hores s'ha celebrat el Sopar de Celebració i el Lliurament dels Premis. 

2013-09-07 17:37:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-09-07 17:37:00