Está publicació es pot Llegir LA COMUNITAT EDUCATIVA DE L'ESCOLAICA ELEGIX EL SEU SOMNI
Dijous passat va ser una jornada molt especial per a la gran familia de l'Escolaica, després que en maig es va constituir en Comunitat d'aprenentage ha continuat el procés amb l'elecció dels somnis. La festa dels somnis i els tallers organitzats van ser un éxit, ara sols resta que es facen realitat.
%descrip%

La comunitat educativa del col·legi públic Lluis Vives, L'Escolaica, va elegir el dijous passat el seu somni. Esta sessió forma part del procés resultat de la constitució en Comunitat d'Aprenentatge de l'escola i que va ser en març. Els alumnes, professors, l'AMPA i voluntaris van dipositar en una urna els somnis que desitgen per a l'escola. El procés seguirà amb la posada en marxa per part de les comissions de seguiment dels somnis que intentaran fer realitat les propostes majoritàries.

Els voluntaris i professors van organitzar divertiis tallers que es van desenvolupar en el pati del centre com ara, el de grafitti, maquillatge, i caretes. Pares i alumnes van gaudir molt d'esta proposta. La festa dels somnis ha estat un éxit ara sols falta que el somni es faça realitat. 


2013-12-10 21:14:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-12-10 21:14:00