Está publicació es pot Llegir TRAVESSIA A LA PLATJA DE CULLERA “MEMORIAL XIMO SOLDEVILA”
%descrip%
Més de 200 nadadors s'han donat cita este diumenge en la badia de cullera per participar en la travessia Memorial Ximo Soldevila que enguany arriba a la seua 17etena edició. Des de les 8 del matí han començat a congregar-se els nadadors front a l'Oasi per arreplegar els dorsals. 
Puntuals, a les 9 del matí s'ha pitat l'eixida de la primera de les proves, la més llarga, de 2.500 metres en la que han pres part més de 100 nadadors de Cullera i de fora. Els nadadors han hagut d'arribar a la Penyeta del Moro i tornar.
En un molt bon temps de 31 minuts 40 segons, el primer nadador feia la seua entrada a la meta ubicada en l'arena, Germán Malonda del Club de Natació de Gandia, en segon lloc entrava Daniel Ponce del club de Llíria i en tercera pocisió David Argente. Per darrere el gros dels nadadors han arribat amb temps diversos, la primera xica entrava 8 minuts després amb un temps de 39 minuts 6 segons, Noemí Olivera del Club Don Bosco. 
El Club de Natació de Cullera ha col.laborat en l'organització de la prova que s'emmarca en les activitats organitzades amb motiu de la Setmana Esportiva que düu a terme la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cullera.
Ja a les 10:15 hores ha donat inici la segona prova de 1.300 metres en la que han pogut participar joves de 14 a 17 anys, entre ells joves cullerencs del Club de Natació Cullera.
La classificació en 1.300 ha quedat de la següent manera. En primera posició ha entrat Miguel Ángel Ruíz, del Club de Natació Ferca, en un temps de 18 minuts 25 segons, Marek Taslar ha entrat en segon lloc en 19 minuts 3 segons i en tercer lloc del Club de Natació d'Alcobendas Alejandro Cuesta. La primera xica d'esta categoria ha entrat en 21 minuts 34 segons, Caterina Camps de Gandia.
La pròxima cita esportiva a la platja de Cullera serà el dissabte que ve amb la realització de la Matutina, la cursa d'uns 7 quilòmetres recorrerà la badia de Cullera vora mar, una prova en la que també s'espera una elevada participació.

2012-08-06 10:31:00
A+
A-
Publicat per CulleraTV el 2012-08-06 10:31:00