Está publicació es pot Llegir CULLERA PARTICIPA A LES DEMOSTRACIONS GASTRONÒMIQUES DE FITUR 2014
Cuiners de la nostra ciutats participen amb un show cooking d'arròs i una master class de gin-tònics en les activitats organitzades a la fira al voltant de la gastronomia. A més Cullera també mostra a la fira una cervesa artesan i l'arròs de denominació d'origen valència
%descrip%
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, amb la col·laboració dels municipis de la província, ofereix en Fitur 2014 nombroses activitats de promoció per a donar a conèixer els productes turístics valencians. Entre les activitats que es desenvolupen, del 22 al 26 de gener, destaquen les demostracions i degustacions gastronòmiques conegudes com show cookings.

Així ahir 22 de gener, Cullera va oferir 2 demostracions gastronòmiques una d'arrossos  a càrrec de Juan Femenia del restaurant “Los Olivos” i una master class de gin-tonics impartida per Javier Cantos del  Restaurant “El Rincón del Faro”.La gastronomia ha sigut una part destacada de la promoció turística de Cullera a Fitur, a banda d'esto show cookings  Cullera ha nostrat al seu estand productes com l'Arròs “Señorial” de denominació d'origen València i la cervesa artesana “Gènesis”.

I es que la gastronomia s'ha convertit en un aspecte central de la promoció turística i a fires tan importants com Fitur Cullera no ha volgut deixar passar l'oportunitat de donar a conèixer la seua cuina i els seus productes  de qualitat.


2014-01-23 20:40:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-01-23 20:40:00