Está publicació es pot Llegir 1.400 PERSONES PARTICIPEN EN EL CONCURS DE PAELLES FALLER DE JLF
Unes 1.400 persones s'han donat cita en este multitudinari encontre organitzat per Junta Local Fallera que ha comptat amb unflables per als menuts, zona per a la cuita de paelles tant les de cocurs com la resta de participants i discomòbil. La falla Sant Antoni s'ha emportat el primer premi del concurs
%descrip%
L’Esperat concurs de paelles faller ha tingut lloc este dissabte amb l’ambient festiu al que ens té acostumats, a més a més recolzats per un oratge que ha acompanyat de totes totes, amb temperatures que han rondat els 20 graus i sol que ha estat present tota la jornada.

Unes 1.400 persones s'han donat cita en este multitudinari encontre organitzat per Junta Local Fallera que ha comptat amb unflables per als menuts, zona per a la cuita de paelles tant les de cocurs com la resta de participants i discomòbil.

Les 15 comissions falleres de la ciutat han gaudit de la primera  cita fallera multitudinària  que marca l’inici del calendari faller. A Cullera TV els mantindrem informats de totes les cites falleres de la nostra ciutat.

2014-02-15 19:56:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-02-15 19:56:00