Está publicació es pot Llegir El Club de Rugbi presenta els seus equips.
L’acte de presentació es va celebrar amb la presència de pares, directius i monitors, al camp de Rugbi Juan Palomares Corella. Una vegada més el club compta amb el patrocini de Formatges València, FORVAL.
%descrip%


El Camp de Rugbi Juan Palomares Corella, ha sigut l’escenari de la presentació dels equips que conformen l’Escola de Rugbi.

Per a esta temporada 2012-2013 l’Escola de Rugbi compta amb les modalitats de M10, M12, M14, M16, M18, a més de l’equip Senoir.

Els equips van anar eixint a la gespa i es van presentar per categories. Tot seguit, els monitors davant els seus jugadors, van fer un xicotet parlament, i en acabar, amb la representació dels directius, tots es van fer la foto de familia.

El club ha treballat de valent, per tal de captar jugadors i fer l’escola més gran. Molts xiquets s’estrenen esta temporada en la disciplina del Rugbi. Adaptar-se no és facil però sempre aprenen i aconseguix fer un bon joc.

Altre dels objectius del Forval és reforçar l’èquip senior amb els actius que pugen de l’escola. El rugbi malgrat ser un esport minoritari en Cullera ha estat practicat des de sempre per molts jugadors. Un dels valors que fomenta és el companyerisme.

El president del Forval, Enric Tormos pretén obrir el club a tots els socis i cullerencs pertal que participen en totes les activitats que s’organitzen.

La presentació finalitzà amb un partit amistós. L’equip senior del Cullera, s’enfrontà al de la Safor. La resta de categories s’estrenaràn el 21 d’octubre coincidint amb l’inici de la temporada.

 

 

 

 


 2012-10-07 20:13:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2012-10-07 20:13:00