Está publicació es pot Llegir LA FALLA PASSEIG GUANYADORA DEL CONCURS DE TEATRE DE JLF
El segon premi va ser per a la falla Raconet i el tercer per a la falla Sant Antoni
%descrip%
Anit va tindre lloc el lliurament de premis de la 27ena edició del concurs de teatre en valencià i l’11ena edició de comèdia Ciutat de Cullera. Paco Llopis i Aurora Alonso van ser els presentadors d’esta gala organitzada per la Junta Local Fallera per atorgar els premis a millor ambientació escènica, millors actors i actrius principals i de repartiment, millor direcció i millors obres. Van ser deu les falles que van participar per poder alçar-se amb algun d’estos premis amb obress com "Què fem de la mare", "Toc-Toc", "Còmplices" o "Bebé" entre d’altres.

Encarna Torres va obrir l’entrega amb el premi que rep el nom del seu germà Enrique Torres a millor ambientació escènica. Manolo Vallet i la falla Taüt es van alçar amb el primer premi.

El premi a la millor actriu de repartiment va ser per a Lara Bernabeu i la falla Passeig. Erik Martínez i la falla Sant Antoni es van emportar el premi al millor actor de repartiment. El premi al millor actor va ser per a Pau Ibáñez i la falla La Bega amb l’obra Còmplices.
El premi a la millor actriu va ser per a Encarna San Fèlix i la falla El Raconet amb la seua interpretació a l’obra Què fem de la mare. Paco Llopis, president de la Junta Local Fallera va entregar el premi a millor direcció a Marieta Jover per l’obra Toc-Toc de la falla Sant Antoni.

El regidor de falles Andreu Piqueras, la regidora de cultura Mari Carmen Tormos i l’Alcalde Ernesto Sanjuan van entregar els banderins a les tres millors obres. El tercer premi va ser per a la falla Sant Antoni, el segon per a la falla El Raconet i la vencedora de la nit va ser la falla Passeig-Mercat aconseguint el primer premi.

Per acompanyar la gala els alumnes de l’escola de dansa Flama van fer somiar al públic cullerenc amb dues actuacions.


2014-03-01 21:36:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-03-01 21:36:00