Está publicació es pot Llegir LES FALLES D'ESPECIAL PLANTEN ELS MONUMENTS ENVOLTADES D'EXPECTACIÓ
VÍDEO: Estos dies de plantà la grua ha estat la principal protagonista a les falles de secció especial. Passeig-Mercat, Taüt, Raval de Sant Agustí i Sant Antoni són les falles més grans de la nostra localitat, per tant, el treball ha estat més costós i ha requerit de l’ajuda de gran part de la comissió fallera.
%descrip%
Artistes, fallers i col·laboradors han treballat els darrers dies perquè esta nit les seues falles estiguen acabades.

Aquests dies de plantà la grua ha estat la principal protagonista a les falles de secció especial.  Passeig-Mercat, Taüt, Raval de Sant Agustí i Sant Antoni són les falles més grans de la nostra localitat, per tant, el treball ha estat més costós i ha requerit de l’ajuda de gran part de la comissió fallera que han ajudat als artistes en el transport dels monuments, la col·locació de l’arena i la gespa.

La falla Taüt ha estat una de les primeres en plantar el seu monument. L’artista Alfredo Bayona ens conta el seu procés.

El Raval de Sant Agustí també ha començat prompte la seua plantà. Ahir dissabte tots els monuments principals van ser col·locats.

Marc Sanjuan, president del Passeig-Mercat ens conta la temàtica que envolta la falla.

Enguany Sant Antoni ha comptat amb un menor pressupost. Però com la seua fallera major recalca el més important és gaudir de la festa amb germanor.

Demà serà quan el jurat avaluador decidisca quina serà la falla que s’emporte el primer premi a la nostra localitat. Molta sort per a totes!


2014-03-16 22:12:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-03-16 22:12:00