Está publicació es pot Llegir LA TAÜT GUANYA EL PRIMER PREMI DE LES FALLES 2014
La falla Taüt ha guanyat el primer premi de les falles de #Cullera en secció especial seguida de la falla Raval, Passeig i Sant Antoni. La guanyadora a la secció primera ha sigut la falla La Bega i a la segona la Plaça Alboraia. Els primers premis infantils han estat per a Sant Antoni, La Bega i País Valencià.
%descrip%
La Falla Taüt s’ha alçat amb el primer premi de la secció especial de les falles de Cullera 2014.  Els Jardins del Mercat han sigut un any més l'escenari del lliurament de premis, on com és tradició, shan congregat les 15 comissions de la ciutat per disfrutar de l’esperada entrega de premis. Pel que fa als monuments grans, en la secció especial s’ha imposat la Falla Taüt seguida de la Falla Raval, en tercer lloc ha quedat la Falla Passeig i el quart premi ha anat a parar a la Falla Sant Antoni. Ingeni i gràcia ha sigut també per a la falla guanyadora, Taüt.

Les falles un any més vibraren en este acte que s'ha convertit en un dels més multitudinaris de quants se celebren durant la setmana de falles. Pel que fa a la secció primera, en monuments grans, la Falla La Bega ha guanyat el primer premi, la Falla El Port s’ha endut el segon premi, el tercer premi ha sigut per a la Falla Plaça d'Espanya, el quart per a la Falla Rei en Jaume i el cinqué per a la Falla Mongrell. El premi ingeni i gràcia ha estat per a la falla El Port.

Quant a la secció segona, el primer premi en monuments grans ha estat per a la Falla Plaça Alboraia, el segon per a la Falla Bulevar, el tercer premi se l’ha endut la falla El Raconet, el quart premi per a País Valencià, el cinqué premi per a la comissió El Canet i el sisé per a la falla Xúquer. Ingeni i gràcia ha recaigut en El Canet. El premi d'Interés turístic de les falles grans ha sigut per al Raval.

Els premis als monuments infantils també van ser seguits amb la màxima expectació: el premi a la millor falleta de Cullera en la secció especial va ser per a la Falla Sant Antoni, el segon premi ha estat per a Raval, el tercer per a Passeig, i el quart  ha quedat Taüt. Ingeni i gràcia per a Sant Antoni.

En secció primera la falleta guanyadora ha sigut La Bega, en segon lloc ha quedat El Port, la tercera Mongrell, quarta Plaça d’Espanya, cinquena Rei en Jaume. Ingeni i Gràcia de la secció primera ha estat per a la falla El Port.

Pel que fa la secció segona en monuments infantils han quedat, el primer premi per a País Valencià, el segon per a Plaça Alboraia, tercer Bulevar, quart el Canet, cinqué per al monument infantil de la Falla Xúquer i sisé El Raconet. Ingeni i gràcia, en seccio segona ha sigut per al País Valencià. El premi d'Interés Turístic en infantil ha sigut per al Passeig.

Els premis de promoció i ús del Valencià han sigut en primer lloc per al Canet, en segon lloc Raconet i tercer El Port.
Millor ninot indultat falles grans secció especial per a la falla Raval, secció primera La Bega, secció segona  falla Plaça Alboraia i en infantils secció especial  Sant Antoni , seccio primera per a País valencià i per a Plaça Alboraia en infantil seccio segon.

En acabar l'entrega de premis totes les comissions s'han dirigit als casals a celebrar els seus guardons. Enhorabona a tots.


2014-03-18 14:02:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-03-18 14:02:00