Está publicació es pot Llegir ÈXIT A LA PRIMERA CURSA DE MUNTANYA "CULLERA TRAIL"
Cullera Trail ha estat la primera prova de muntanya a la nostra localitat. Un total de 500 participants inscrits fan pensar als organitzadors en futures edicions.
%descrip%
Este matí s’ha celebrat la primera prova de muntanya a la nostra localitat coincidint amb l’inici de les Festes Patronals. Cullera Trail, que ha estat la primera edició, ha comptat amb l’organització del Club d’Atletisme de Cullera, Sutrail, el Club esportiu de trail i muntanya amb seu a Sueca i la regidoria d’esports.

El recorregut ha tingut una distància de 14 quilòmetres amb eixida i meta des de l’Estació de Bombers. Un recorregut circular per la muntanya de Cullera que ha comptat amb un desnivell de 500 metres i tres punts d’avituallament. 

L’organització ha disposat d’un equip de massatgistes perquè els participants pogueren recuperar-se després de la cursa. També s’ha habilitat una zona infantil amb castells inflables i rocòdroms per als més menuts. En definitiva, una primera edició molt participativa on els corredors han pogut gaudir d’unes vistes molt atractives, un èxit que augura pròximes edicions.


2014-04-26 20:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-04-26 20:30:00