Está publicació es pot Llegir EL GRUP DE TEATRE SANTA CECÍLIA POSA EN ESCENA TRIBUT A ELS MISERABLES
El grup de Teatre de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera estrenarà el dissabte 17 de maig " Tribut A Els Miserables ", basada en el clàssic de Victor Hugo que en la seua versió musical ha triomfat en escenaris d'arreu del món.
%descrip%
El grup de Teatre de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera estrenà el dissabte 17 de maig " Tribut A Els Miserables ", basada en el clàssic de Victor Hugo que en la seua versió musical ha triomfat en escenaris d'arreu del món.
El musical es representa a l'Auditori Santa Cecília de Cullera els dies 23 , 24 , i 25 de maig i les entrades es poden adquirir a la mateixa seu de la societat a un preu de 10 o 12 euros ." Tribut A Els Miserables " és un gran muntatge teatral en què participen 92 persones entre actors, músics, tècnics i personal d' utilleria, maquillatge, perruqueria i sastreria. Carlos Cabrelles, Álvaro López, Quique Llorca, Dolors Ballester, Amparo Iznardo, Toni Magraner, Valeria Monzón, Inca Ripoll, Diego Monzón i Vicente Ángel encapçalen un repartiment que formen un total de 40 actors i cantants. Veus i música en directe ( amb una orquestra de 21 músics pertanyents a la Banda Simfònica de la SMI Santa Cecília ) garanteixen un espectacle de gran nivell que, sens dubte, emociona al públic assistent a alguna de les 5 funcions previstes. José Beltrán és el director musical i Enric Puig el director artístic d'aquest ambiciós projecte que continua amb la tradició d'esta companyia que ja ha dut a escena musicals com " Jesucrist Superstar " , " Mamma Mia " o " Cabaret " . El grup de teatre Santa Cecília forma part de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera , una entitat centenària que es troba entre les més importants del país. Més de 50 anys de sarsueles, teatre i musicals avalen la trajectòria d'aquesta companyia amateur que va sorgir com una manera més d'aconseguir fons per al funcionament de la societat musical

2014-05-19 11:56:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-05-19 11:56:00