Está publicació es pot Llegir GRAN ÈXIT DE LA I CARRERA PUJADA A LA BOLA DE CULLERA
La prova organitzada per la falla Sant Antoni formava part del Circuit de Carreres de l'Albufera
%descrip%
Ahir es va celebrar la I edició de la pujada a la bola de Cullera organitzada per la falla Sant Antoni de la Mar. La carrera es va iniciar a les 10 del matí amb eixida al carrer Caminàs dels homes. La carrera va suposar ser tot un repte per als aficionats de l'esport degut a l'elevat desnivell que van haver de superar al llarg dels 10.600 metres.

La prova va transcórrer per un circuit mixt amb trams de via urbana i pels camins asfaltats de pujada a la bola. Al llarg de la cursa va haver un punt d’avituallament líquid i un altre amb esponges. També va haver un punt d'avituallament sòlid i líquid en acabar la prova perquè els corredors pogueren recuperar forces.

D'altra banda, també l'ONG "IAE Rescue" va estar present amb un estand a la competició per a donar a conèixer el treball dels gossos de rescat i animar a que la gent puga col•laborar amb l'associació.

A més a més el temps va permetre que els amants de l'atletisme gaudiren d'una bona jornada esportiva i la bona acollida de la gent ja fa pensar als organitzadors en una pròxima edició l'any vinent.2014-05-26 20:35:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-05-26 20:35:00