Está publicació es pot Llegir CURS D'ENTRENADORS DE RUGBI
%descrip%
El cap de setmana passat es celebrà a Cullera un curs d'entrenadors de rugbi amb l'exseleccionador d'Escòcia Frank Hadden el curs ha estat organitzat pel “Trust Rugby International” i pel “Cullera Forval Rugby Club”.
Divendres tingué lloc una sessió titulada "Planning to win" (Planificant la victòria). En el qual Frank Hadden va fer una revisió de la seua carrera com a entrenador i de la seua filosofia d'entrenament.
Dissabte al Camp de Rugbi Juan Palomares Corella tingueren lloc pel matí i la vesprada les sessions pràctiques. Frank Hadden parlà del joc per fases en una sessió i del joc expansiu (com utilitzar el màxim camp possible) en l'altra. Estes classes pràctiques es feren amb jugadors invitats per Trust Rugby International, que realitzaren les jugades i exemples, els entrenadors assistixen com a observadors i no com a participants actius en el joc. 
D'esta manera, és més fàcil fer observacions i analitzar les diferents situacions de joc.A este interessant curs han participat 16 entrenadors i una vintena de jugadors convidats. Al finalitzar tots reberen un dossier amb els continguts del curs.

2012-08-16 13:19:00
A+
A-
Publicat per CulleraTV el 2012-08-16 13:19:00