Está publicació es pot Llegir L'ESCOLA DE FUTBOL DEL CULLERA ENTRENA ENGUANY A 180 XIQUETS
Entrenadors, pares i xiquets treballen conjuntament per portar endavant este projecte que unix esport, educació i diversió
%descrip%
L'Escola de Futbol del C.F. Cullera compta esta temporada amb un total de 180 xiquets matriculats. Des de xiquets de 3 anys fins juvenils l'escola compta amb equips de totes les categories que entrenen al camp de futbol Aéria i al poliesportiu de la Partideta. Els entrenaments tenen lloc distints dies de la setmana i els partits es disputen dins i fora de Cullera dissabtes i diumenges.

L'Escola de Futbol depén a nivell federatiu del Club de Futbol Cullera, però funciona de manera autònoma amb una junta directiva elegida entre els pares dels menuts matriculats. Abel Peralta és el president d'esta escola que enguany ha reorganitzat la seua estructura, amb 3 responsables tècnics ocupant-se un d'ells dels aspectes administratius, altre dels xiquets que juguen a futbol 8 i altre dels més majors que juguen al futbol 11. 

Els objectius de l'escola són la formació esportiva i en valors dels xiquets, la creació d'un planter de jugadors que, des de la base vagen conformant les categories superiors del club i en tercer lloc la consecució de títols.

Tot açò s'aconseguix gràcies al treball en conjunt de directiva, pares, entrenadors i alumnes, treball que ha fet d'esta escola esportiva la més nombrosa de la nostra ciutat i amb èxits esportius destacables sobretot en les categories de menor edat.2012-10-30 20:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2012-10-30 20:30:00