Está publicació es pot Llegir CULLERA VIU UNA MULTITUDINÀRIA NIT DE SANT JOAN
La platja s'ompligué de gom a gom de gent disposada a complir amb el ritual del foc i les ones per fer realitat els seus desitjos
%descrip%
Les platges de Cullera es tornaren a omplir de gom a gom un any més amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan. 

Cullerencs i gent provinent de molts pobles de l'interior de la ribera i de la capital valenciana s'acostaren a la nostra ciutat per complir amb la tradició de cremar una foguera mullar se els peus en les ones i demanar un desig encara que n'hi havia molta gent a les platjes enguany s'ha notat que Sant Joan ha caigut dimarts i no era festa local. 

A més d'a la platja la festa s'ha viscut també els casals de distintes comissions falleres com ara la del Eaconet que continuà amb la seua tradició d'oferir un sopar popular al carrer un concert de música valenciana i la crema d'una foguera. Esta vegada el concert ha estat a càrrec del cantant humorístic Tio Fredo. 

Per altra banda al barri de Sant Antoni la penya Els Guapos el granissat com cada any una sèrie d'activitats amb motiu de la festa de Sant Joan. Paelles al carrer, balls populars i activitats per  al veïnat han conformat la programació enguany que culminà amb la cremà de la foguera que en aquesta ocasió s'ha cremat la nit del 23 i no la del 24. La foguera a estat enguany ubicada al Carrer del 25 d'abril.

2014-06-24 21:07:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-06-24 21:07:00