Está publicació es pot Llegir GRAN ÈXIT DE LA PRIMERA FIRA FALLERA DE CULLERA DE LA FALLA PASSEIG
La comissió comença amb esta fira els actes de celebració del seu 50 aniversari
%descrip%
La falla Passeig Mercat enguany celebra el seu 50 aniversari i per eixe motiu ha organitzat una activitat molt especial , són les falles a Cullera del 7 al 9 d'agost. En 3 jornades i en un recinte ubicat al Passeig Marítim davant l'edifici Arensol esta comissió intentarà reproduir la festa fallera a l'estiu. Es tracta de donar a conèixer entre els turistes  en que consisteixen les falles quines són les seues principals activitats i ls seus elements característics per a així des per-tar l'interés per la festa i que vinguen a conèixer-la.

Les activitats començaren ahir vesprada a les 7 menys quart amb la inauguració de la Primer a fira Fallera Ciutat de Cullera al passeig. A les 7 n'hi hagué cercaviles pel Passeig marítim amb xaranga i a les 9 espectacle de Danses típiques valencianes. La jornada es tanà amb degustació de paella. El preu per ració és de 3 euros i mig beguda inclosa. 

Hui divendres a les 7 de la vespradà n'hi hagut de nou cercavila i espectacle de balls típics valencians a càrrec del grup de danses de la falla Passeig-Mercat i a partir de les 10 degustació d'arròs a banda també a un preu de 3 euros i mig amb beguda inclosa. 

Per últim el dissabte a les 7 n'hi haurà cercaviles i a les 9 danses i Muixeranga amb la col.laboració del grup Muixeranga de Cullera. A les 10 torrà i es tancarà la festa amb disco mòbil i la rifa d'una setmana de vacances en Cullera.

La Fira fallera estarà oberta els 3 dies i mostrarà distints aspectes de les falles, com ara esbossos i maquetes de monuments i referències a tots els elements (actes pirotècnia indumnetària) que conformen esta festa.


2014-08-08 21:34:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-08-08 21:34:00