Está publicació es pot Llegir MÚSICA DE CAMBRA DE QUALITAT I AMB AMB ESPERIT BENÈFIC
La tercera edició del festival de Música de cambra de Cullera destinarà els seus ingressos a la fundació Iraila
%descrip%
Cinc concerts ha programat el FestivalInternacional de Música de cambra de Cullera que segueix en esta tercera edició  apostant per portar a grans figures de la música de cambra i per donar continuïtat a un projecte amb un marcat sentit solidari, atès que tots els beneficis seran donats un any més a una entitat sense ànim de lucre, en aquest cas a l'Associació Iraila per a la investigació del càncer infantil.

El segon concert d'aquest edició tindrà lloc el dissabte i reunirà sobre l'escenari de l'auditori municipal als més de 50 músics de l'Orquestra del Festival per donar vida a una actuació on es podrà gaudir d'una suite de l'òpera ‘Carmen’, de Bizet i d'algunes de les sarsueles més conegudes pel públic, d'autors com Ruperto Chapí o Gerónimo Giménez. En aquest concert també participarà la soprano Cristina Faus i el tenor Albert Montserrat, a més dels 

ballarins Rosa Daganzo i Juan Berlanga. Tot l'espectacle estarà dirigit per la batuta del mestre Jordi Bernàcer.L'Orquestra del Festival, formada per primeres figures de les Orquestres del Palau de les Arts i del Palau de la Música, tocarà acompanyada de 20 estudiants de diferents conservatoris de música de la Comunitat Valenciana, atès que un dels objectius del Festival és permetre a joves estudiant de música comparteixin escenari amb músics consolidats i s'enriqueixin formativamente d'aquesta experiència.

El Festival continuarà el dia 11, amb un concert homenatge al mestre Joaquín Rodrigo a la seva casa d'estiueig en el Far de Cullera. Els dos últims concerts tindran lloc els dies 12 i 13 de setembre i en ells el tango serà l'únic protagonista. En tots dos participarà l'estel convidat del Festival, el bandoneista Per Arne Glorvigen. El concert del dia 12 serà únicament instrumental, amb la interpretació d'un dels autors més rellevants del tango argentí, Astor Piazzola. En canvi, el dia 13, la música vindrà acompanyada de la veu dels cantants Carina Gríngoli i Daniel Amaro. Aquest serà el concert que tancarà el Festival i també comptarà amb la participació de ballarins de ‘Argentinian Tango’.

El Festival Internacional de Música de cambra Ciutat de Cullera, dirigit per la violinista Marija Nemanyte i organitzat per l'empresa de representació i esdeveniments Gold Players, compta amb el suport de l'Ajuntament de Cullera, la Diputació de València a través del SARC i el Patronat Provincial de Turisme ‘València, Terra i Mar’.

2014-09-06 20:37:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-09-06 20:37:00