Está publicació es pot Llegir MÚSICA, CANT I BALL TANQUEN EL FESTIVAL DE MÚSICA DE CAMBRA DE CULLERA
VÍDEO:El bandeonista noruec Per Arne Glorvigen, tota una figura de la música de cambra ha clausurat l Festival Internacional de Música de Cambra Ciutat de Cullera amb l'Òpera-Tango 'María de Buenos Aires', un complet espectacle de música, ball i cant. Tots els diners recaptats s'ha destinat a la lluita contra el càncer
%descrip%
Arne acumula èxits en totes les actuacions convidat estrella d'esta tercera edició del Festival Internacional de Cambra Ciutat de Cullera, ha sigut l'encarregat de tancar el Festival amb el concert, l'Òpera-Tango 'María de Buenos Aires', un espectacle que uneix música, cant i ball. 
 
Per Arne ha estat acompanyat a l'escenari d'altres rellevants músics que han enriquit l'espectacle amb el so dels violins, la viola, el contrabaix, la flauta, la guitarra elèctrica, la guitarra espanyola i la percussió. Els cantants de tango Carina Gríngoli i Daniel Amaro han posat la veu i els ballarins de Argentinian Tango el ball.
 
El Festival és benèfic i enguany, els diners recaptats per la venda de les entrades de tots els concerts, s'ha destinat a l'Associació Iraila per a la investigació del càncer infantil. 

2014-09-14 20:32:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-09-14 20:32:00