Está publicació es pot Llegir K-LIDOSCOPI CELEBRA EL I FESTIVAL DE TEATRE
VÍDEO: 4 companyies participen en l'edició d'enguany que començà ahir i que finalitzarà diumenge amb el lliurament de premis i un homenatge a l'actor Juan Mandli.
%descrip%
L'associació cultural cullerenca K-lidoscopi ha posat en marxa el I Festival de Teatre. Una iniciativa que ha tingut molt bona acollida ja que s'han presentat més de 60 companyies teatrals. D'entre elles s'han seleccionat 4 que són les que participarán en esta primera edició. L'encarregada d'encetar el Festival ahir va ser  la companyia Taules Teatre que posà en escena " La Huella".
Hui ha continuat amb la companyia A. C. Agonal Teatre que ha posat en escena l'obra "El Malentendido". Demà 28 de novembre serà el torn de Imperio Teatro que participarà amb l'obra "La mujer de negro" i el dissabte serà el torn de Stula Òpera Teatre amb l'obra "Esta noche te hacemos el humor".
L'acte de cloenda d'este festival tindrà lloc el diumenge 30 amb l'actuació fora de concurs de Teatro Instantáneo que representarà "Impro2", el lliurament de premis i l'homentatge a l'actor Juan Mandli.


2014-11-27 16:47:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-11-27 16:47:00