Está publicació es pot Llegir L'ATENEU VENCEDORA DEL CERTAMEN VILA D'ALTEA
VÍDEO:La banda cullerenca es va imposar a les altres 3 formacions a l'obtindre el Primer Premi i la Menció d'Honor amb una puntuació de 567 punts. Amb este nou triomf aconseguix el doblet ja que també guanyà al Certamen de València i tanca un any redó per a la societat a nivell musical i artístic.
%descrip%
La Banda Simfònica de la Societat Ateneu Musical es va alçar ahir com la gran triomfadora en el Certamen Internacional de Bandes Vila d'Altea. 
La banda dirigida pel seu director titular Vicent Soler Solano es va imposar a les altres tres participants a l'obtindre el Primer Premi i la Menció d'Honor amb  una puntuació de 567 punts en este prestigiós certamen, un dels més importants a nivell internacional després del de València.
Este nou triomf se suma al que ja va aconseguir la banda el passat mes de juliol en el Certamen Internacional de Bandes de València, un doblet que reconeix l'excel.lent nivell artístic i musical de la banda cullerenca.
El palmarés dels pirris aconseguit ahir es completà amb el Premi Especial al millor solista, al tuba, Vicent Castelló i la Batuta d'Or per al seu director Vicent Soler per ser la tercera vegada que aconseguix la Menció d'Honor en este Certamen.
La familia ateneista es va congregar anit en la seu de la societat per celebrar amb gran magnificiència estos guardos aconseguits, una celebració que es va allargar fins ben entrada la matinada.


2014-12-08 18:41:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-12-08 18:41:00