Está publicació es pot Llegir TRADICIONS I GASTRONOMIA CLAU DE LA PROMOCIÓ DE VALÈNCIA A FITUR
VÍDEO: Els municipis de Gandia, Alboraia, Xiva, Oliva, Algemesí i Llíria ofereixen demostracions gastronòmiques. Algemesí, Alzira, Gandia i Canet d'en Berenguer donen a conèixer les tradicions a través d'actuacions folklòriques. 13 municipis i una mancomunitat celebren presentacions per a professionals
%descrip%
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar i els municipis de la província ofereixen en el certamen turístic Fitur 2015 nombroses activitats de promoció per a donar a conèixer els productes turístics valencians.

Entre les activitats que es desenvoluparan, del 28 de gener a l'1 de febrer, destaquen les demostracions gastronòmiques, les actuacions folklòriques i les presentacions de l'oferta turística dels diferents municipis de la província de València. El 28 de gener, Gandia ofereix demostracions gastronòmiques de la Fideuà de Gandia i del dolç  la Delicà. El 29 de gener, Alboraia mostrarà una demostració de coctelería creativa; Xiva, mojete  de abadejo; Oliva, paella en fabes i carxofes; i Algemesí, all i pebre. El 30 de gener Llíria cuinarà “ arròs amb bledes”. Les demostracions gastronòmiques tindran lloc en la zona del Showcooking de l'estand de la 
Les representacions de les tradicions valencianes també es mostren en Fitur 2014.

El 31 de gener, Alzira oferirà una mostra de danses valencianes; Algemesí, actuacions de Muixaranga, els bastonets i els tornejants, de les festes de la Mare de Déu de la Salut, festes declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco; Gandia, una actuació del Sant Sant Festival; i Canet d'en Berenguer, danses. Totes les actuacions tindran lloc en la plaça central de l'espai expositiu de la Comunitat Valenciana. 

A més n'hi hauran diverses presentacions professionals. El dimecres 28 de gener, Riba-Roja del Túria presenta la seua oferta turística; Cullera, la app “Cullera Turisme” i la seua campanya promocional; Gandia, “Projectes Gandia 2015” i la “Gandia, una platja de moda”; Oliva, la Mostra*Gastronòmica Ciutat d'Oliva; i Algemesí, la vice presidència del municipi en el ICCN (Intangible Cultural Cooperation Network). El dijous 29 de gener, Gandia presentarà els seus esdeveniments musicals; Riba-Roja del Túria, la guia de recursos turístics; Xàtiva, el 150 aniversari de la primera falla de Xàtiva; i la Mancomunitat de la Vall d'Albaida, la seua guia turística digital. El divendres 30 de gener, Llíria donarà a conèixer Edeta 360º; Alzira, la seua guia virtual; la Universitat Politècnica de València, els itineraris equestres per la província de València; i Cofrents, la seua oferta turística. El diumenge 1 de febrer, Requena presentarà la Mostra de l'Embotit i la Ruta del Vi.

2015-01-26 19:56:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-01-26 19:56:00