Está publicació es pot Llegir LA GALA FALLERA ENCETA LA FESTA FALLERA DEL 2015
VÍDEO: L'acte s'encetà com és costum amb la desfilada al so del Tabal i Dolçaina de tota la comitiva des de la Casa Consistorial fins l'Auditori de Música. L' acte servix per atorgar el distintiu d'argent de la ciutat als màxims representants de les falles.
%descrip%
Dins de les tradicions falleres de la ciutat la Junta Local Fallera va celebrar ahir a la Gala Fallera. L'acte s'encetà com és costum amb la desfilada al so del Tabal i Dolçaina de tota la comitiva des de la Casa Consistorial fins l'Auditori del Mercat. Enguany este acte que servix per atorgar el distintiu d'argent de la ciutat als maxims representants de les falles, les Falleres Majors i els Presidents de les falles de Cullera es va celebrar a l'Auditori de Música. La Colla Pas Pla amb diferents balls, entre ells una jota i un bolero omplien l'escenari abans de començar l'acte.  
Una a una pujarem a l'escenari les falleres majors acompanyades dels seus presidents i les autoritats locals els imposaren el distintiu d'argent de la ciutat i una quadre honorific amb totes les insignies de les comissions cullerenques. A més a més, el distintiu també va ser atorgat als artistes fallers, Erik Tur, Erik Martínez, Toni Pérez, Joan Martí i Alfredo Bayona pel seu guardó en les falles de 2014. D'altra banda, l'acte també va servir per commemorar la dedicació de una quants fallers de la nostra ciutat que han rebut per part de Junta Central fallera la màxima condecoració el bunyol d'or amb fulles de llorer i brillants i Cullera d'or amb fullers de llorer i brillants, distintiu local. 
Amb la foto en les escales del mercat es va posar el punt i final a este acte que juntament amb la infantil de hui enceta les festes falleres de 2015. 
2015-02-09 15:10:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-02-09 15:10:00