Está publicació es pot Llegir HUI S'HA PRESENTAT DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA CULLERA
VÍDEO: Una agrupació d'electors que no descarta concórrer a les pròximes eleccions locals i advoca per una renovació total de la forma de fer política a la nostra ciutat
%descrip%
S'ha presentat a Cullera l'agrupació d'electors Democràcia participativa Cullera, un nou actor en el nostre panorama polític. la formació està encapçalada per Javier Garcia Conde- Bru i té com objectiu aconseguir les 500 signatures necessàries per concórrer a les pròximes eleccions amb una llista ,asseguren, formada per persones competents i qualificades per al canvi que necessita Cullera.

Democràcia Participativa no és qualifica com d'esquerres o de dretes i advoca per una renovació política a Cullera basada en l'ètica, l'honradesa, la competència o l'eliminació dels càrrecs de confiança i l'amiguisme. 

Alguns dels membres de la candidatura han format o formen part del cercle de Podem Cullera però han volgut desvincular la presentació d'esta nova formació de la seua decisió de concórrer a les eleccions locals del'oposició de la majoria de l'assemblea de Podem Cullera a presentar-se ara per ara a estos comicis. 

2015-02-21 20:36:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-02-21 20:36:00