Está publicació es pot Llegir 12 EMPRESES CULLERENQUES REBEN EL DISTINTIU DE QUALITAT TURÍSTICA
Vídeo: Es tracta d'un distintiu que otorga Turespaña per a un periode de 2 anys que reconeix l'excel.lència de les empreses i serveis turístics que l'aconseguixen.
%descrip%
Ahir el director general de Turisme Sebastián Fernández va fer entrega dels distintius de Compromís de Qualitat Turística 2014 a diverses empreses cullerenques del sector turístic.
Estes empreses han obtingut este distintiu després d'haver sigut sotmeses al SICTED, el sistema integral de Qualitat Turística en destí amb la finalitat d'obtindre un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista d'un mateix destí.
 Es tracta d'un distintiu que atorga Turespaña per a un periode de 2 anys que reconeix l'excel.lència de les empreses i serveis turístics que l'aconseguixen. En Cullera 12 empreses i serveis municipals han obtingut este distintiu.
Pel que fa a allotjaments: l' Aparthotel El Faro, L'Hostal-Restaurant El Cordobés, l'Hotel Carabela II, l'Hotel Costa San Antonio, Hotel Cullera Holiday, Hotel SantaMarta i Hotel Sicania.
Pel que fa a  restaurants, 2 han obtingut esta certificació: l'Illa i Mare Nostrum II. A més del parc aquàtic Aquasol i 2 serveis municipals; el Castell de Cullera-Museu d'Història i Arqueologia i l'oficina Tourist Info Cullera Platja.

2015-02-26 20:23:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-02-26 20:23:00