Está publicació es pot Llegir PRESENTACIÓ PSOE PROJECTE DE CANVI PER A CULLERA
Vídeo:El candidat socialista a l'alcaldia , Jordi Mayor, presentà ahir el projecte polític amb el que concurrix a les pròximes eleccions locals. Mayor aposta per un projecte de canvi en el que ha estat treballant en els últims temps i que va explicar ahir en la sala multiusos del mercat.
%descrip%
Els socialistes de Cullera presentaren ahir el  projecte polític amb el que concurrixen a les pròximes eleccions locals del mes de maig. EL candidat socialista a l'alcaldia de Cullera, Jordi Mayor, aposta per un projecte de canvi en el que ha estat treballant en els últims temps.
Un programa que arreplega les propostes que han fet els ciutadans cullerencs en la seua pàgina web, les assemblees que han celebrat en els diferents barris de la ciutat i les propostes que han aportat col.lectius i associacions locals.
El programa electoral dels socialistes cullerencs es basa en tres punts fonalmentals: canviar l'organigrama de l'ajuntament, crear una borsa de treball local i apostar per un model turístic de futur.
Mayor estigué recolzat pels membres que formen part de la seua candidatura i el seu discurs va ser seguit amb interés per molts ciutadans cullerens que ompliren la sala multiusos del mercat.

2015-04-01 20:25:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-04-01 20:25:00