Está publicació es pot Llegir CIUTADANS ES PRESENTA AMB LA IDEA DE GUANYAR LES ELECCIONS DE CULLERA
VÍDEO: Jose Palacios presenta la seua candidatura a l'Alcaldia de Cullera per la nova formació Ciutadans Cullera.
%descrip%
Hui ha tingut lloc l'acte de presentació del grup local del partit Ciutadans a Cullera i de la candidatura electoral amb la qual el partit Ciutadans Cullera participarà en les pròximes eleccions municipals del 24 de maig.

Jose Palacios coordinador del grup local i candidat a l'Alcaldia de l'Ajuntament de Cullera ha aprofitat la seua intervenció per a presentar als companys de llista electoral i per a donar a conèixer els motius i objectius que han provocat la mobilització d'un grup de ciutadans i veïns de Cullera.

Per al candidat a l'alcaldia, Cullera és l'exemple de llibre de totes les manques i defectes provocats per la profunda deterioració de les institucions i de l'activitat política professional que ha acabat provocant la fractura social i la pèrdua de confiança de la ciutadania en els seus representants polítics. Des del partit i com a resposta a tot l'anterior l'acte de hui pretén marcar la línia d'eixida d'un procés irreversible que es diu Ciutadans i que s'ha convertit en un autèntic fenomen social, polític i mediàtic i que ha provocat la presa de consciència d'un grup de ciutadans de Cullera sobre la necessitat d'engegar un autèntic procés de regeneració política a Cullera comptant amb la màxima participació social.

En relació amb l'anterior Ciutadans pretén provocar una profunda renovació de les institucions democràtiques i promoure un canvi de govern per a açò és imprescindible sumar a la ciutadania de Cullera per a guanyar les pròximes eleccions.

"Es tracta d'un projecte i d'una il·lusió del que tots els que formem part de Ciutadans ens sentim responsables, però que solament podrà fer-se realitat comptant amb la participació de tota Cullera i mitjançant l'engegada de mecanismes de participació ciutadana que siguen el motor per al profund canvi econòmic i social que necessita la ciutat de Cullera" assenyala Palacios.

Durant la seua intervenció Jose Palacios ha definit les prioritats del pla de treball de Ciutadans i que asseurà les bases del futur programa de govern:
En primer lloc, asseguren, Cullera no pot ser un ajuntament en mans de la intervenció de l'estat com a conseqüència del desastre d'inversions, de la mala gestió dels recursos i de la pèssima planificació de les infraestructures basades en el balafiament i la megalomania mentre l'educació dels nostres fills segueix realitzant-se en barracons sense cap tipus de dignitat o mentre la posta sanitària roman sense recursos i col·lapsada. Tot açò, acompanyat d'una pujada arbitrària i desmesurada dels impostos i taxes municipals en el pitjor moment de la crisi econòmica per a les famílies i les pimes.

En este context resulta urgent controlar i avaluar els comptes municipals, auditar i reclamar la màxima transparència en els contractes de l'ajuntament per a conèixer els compromisos de despesa, el deute existent i evitar l'opacitat i arbitrarietat en la gestió política de cara a establir el marge de maniobra real sobre quins poden ser les inversions i projectes prioritaris per a la ciutat de Cullera, assumint com a principal objectiu la  capacitat de gestió i la qualitat dels serveis públics fonamentals.

En segon lloc, pe a ciutadans resulta urgent i necessari dissenyar un PLA DE XOC per a la promoció i dinamització econòmica de la ciutat capaç d'explotar la transversalitat de l'activitat turística però sense oblidar l'activitat de l'agricultura, la pesca, la indústria local i l'activitat comercial.

En tercer lloc,afirmen,  Cullera necessita urgentment paralitzar la degradació del seu entorn natural i paisatgístic recuperant per al seu terme municipal l'Albufera i els arrossars, la desembocadura del Xuquer, L'Estany, l'horta, sense oblidar l'espectacular badia de Cullera un dels aparadors paisatgístics més espectaculars de la Comunitat Valenciana gestionat sense idees ni talent.

A cap Cullerenc li s'escapa que el privilegiat entorn ambiental de Cullera i de les seues pedanies, ha sigut el motor econòmic i vital de Cullera durant dècades. Més tard la saturació urbanística i l'especulació salvatge ens han portat fins a on estem. Sense cap dubte, la recuperació del nostre privilegiat medi ambient, afirmen des de Ciutadans, serà la millor oportunitat per a poder convertir a Cullera en una autèntica marca de qualitat, que ens permeta tornar a ser un dels entorns privilegiats del Mediterrani. 

Per a aconseguir els objectius assenyalats, María Jose Belenguer, número dos de la candidatura electoral ha assenyalat que “hem volgut començar pel principi duent a terme aquest acte de presentació de la candidatura de Ciutadans Cullera a les eleccions municipals del pròxim mes de maig per a, a continuació engegar un ambiciós pla de treball que ens permeta fer arribar a cada casa que és el que pretén fer Ciutadans per Cullera."

Ciutadans vol també treballar en les xarxes socials activant un debat obert i participatiu però també volem engegar la nostra Oficina del Candidat per a poder atendre en persona a tots aquells que vulguen conèixer-nos, col·laborar o afiliar-se a la nova formació política que vol aconseguir el seu primer centenar d'afiliats durant els pròxims dies.

Per últim des del partit s'ha anunciat que "a partir del pròxim dilluns Ciutadans Cullera pretén iniciar una ronda de reunions amb els principals col·lectius socials, professionals i empresarials de Cullera i per descomptat que pretenem animar la pròxima campanya electoral amb una marea taronja sense precedents que pretén contagiar el nostre entusiasme al conjunt de la societat de Cullera"

2015-04-17 18:41:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-04-17 18:41:00