Está publicació es pot Llegir COMPROMÍS PER CULLERA PRESENTA AHIR LA SEUA CANDIDATURA
VÍDEO: En el Saló Multiusos del Mercat es va presentar ahir la candidatura de Compromís per #Cullera encapçalada per Hugo Font. L'acte va servir per fer pública la llista de persones que formen la candidatura i que pujaren una a una a l'escenari davant d'un nombrós públic present
%descrip%
Ahir en el Saló Multiusos del Mercat es va presentar la candidatura de Compromís X Cullera. La candidatura que lidera Hugo Font és presenta a les pròximes eleccions municipals de maig amb la finalitat tal i como ho afirmà el seu candidat, de revertir la situació econòmica de l'Ajuntament de Cullera idonar transparència a la gestió municipal. Així mateix, Font va fer constancia en el seu parlament que des de Compromís continuaran denuncianat-se les injústicies i els casos de corrupció. En esta ocació, la candidata a les Corts per Compromís Isaura Navarro va donar suport a la presentació de la llista cullerenca i assegura que des de la força política s'han fet i es faran les coses amb #valentia( fent referència a l'eslogan).
L'acte va servir per a fer publica la llista de persones que formen la candidatura i que pujaren una una a l'escenari donant-se a conéixer davant el nombrós públic que omplia la Saló Multiusos del Mercat.

2015-05-08 20:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-08 20:30:00