Está publicació es pot Llegir ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA II CARRERA A PEU PUJADA A LA BOLA
VÍDEO: Vora 600 corredors han participat enguany en esta prova esportiva que se celebrà ahir en la nostra ciutat i que ha estat organitzada per segon any consecutiu per la falla Sant Antoni.
%descrip%
Per segon any consecutiu la falla Sant Antoni ha organitzat la carrera a peu pujada a la bola. Una prova esportiva que posaren en marxa l'any passat i que va tindre molt bona acceptació entre els amants d'este esport amb més de 300 participants. Esta segona edició ha superat les seues expectatives i han aconseguit doblar el nombre d'inscrits amb vora 600 corredors arribats de diversos punts de la geografia valenciana.
Uns 80 fallers han participat en l'organització d'esta prova.
La carrera està inclosa dins del circuït de carreres de la Comunitat VAlenciana i resulta molt atractiva per als corredors. Amb 10600 metres de distància total compta amb 4 quilòmetres de recorregut pla pel passeig marítim i 230 metres de desnivell fins dalt.
El temps ha acompanyat i els amants de l'atletisme han pogut disfrutar d'un amtí dominical en la nostra ciutat practicant el seu esport.

2015-05-11 17:07:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-11 17:07:00