Está publicació es pot Llegir CIUTADANS PRESENTÀ AHIR EL SEU PROGRAMA ELECTORAL A CULLERA
VÍDEO: Al mitin participà José Palacios candidat a l'alcaldia de Cullera i el número 2 pel partit a la Generalitat Alexis Marí
%descrip%
Ahir a les 8 de la vesprada Ciutadans Cullera celebrà el seu mitin central de campanya per a les municipals del 24 de maig. l'acte tingué lloc al saló multi usos del mercat i comptà amb la presència del número 2 del partit en la candidatura per a la Generalitat Valenciana, Alexis Marí, qui explica quines són les seues propostes clau en matèria de política autonòmica.

El candidat a l'alcaldia per Ciutadans José Palacios explicà després als presents els punts principals d'un programa que es basa, afirmà,  en la transparència, una gestió eficient i en acabar amb l'enxufisme i la mala gestió.

Ciutadans considera que amb els actes que està celebrant dins d'esta campanya electoral està aconseguint donar-se a conèixer entre els cullerencs i fent los arribar les seues propostes, unes propostes serioses i elaborades per un equip de gent preparada que són una clara alternativa de govern, segons José Palacios.

Ciutadans a criticat a més, que no se li cediren espais per a propaganda electoral i que se atorgarà una data i un horari per al seu mitin central de campanya que coincidia amb un partit de futbol de màxima audiència.


2015-05-13 20:00:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-13 20:00:00