Está publicació es pot Llegir GENT PER CULLERA TANCÀ LA CAMPANYA ELECTORAL AL RAVAL
VÍDEO: L'acte es va veure afectat per un enfrontament amb un regidor del PP , partit que també tenia programat un acte al barri.
%descrip%
Gent per Cullera va tancar ahir la seua campanya electoral per a les eleccions municipals de demà diumenge amb un repartiment de propaganda electoral a les 5 de la vesprada al Raval. Els de Gent Per Cullera muntaren un xicotet estand al carrer valencia per tal de donar a conèixer el seu programa als veïns d'este barri.

Este últim acte de campanya es va veure interromput per un desafortunat incident provocat per un regidor del PP , partit que tenia més tard un acte programat al mateix barri. Segons Gent per Cullera, una telefonada del regidor del PP va ser suficient  per a que  la policia i els obligara a desmuntar l'estand que acabaven de muntar.

No content amb això, asseguren des de Gent per Cullera, el regidor va increpar a la membre d ela candidatura de Gent Per Cullera Verónica Raga amb desqualificacions personals i atacs a la seua condició de dona embarassada.


2015-05-23 13:00:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-23 13:00:00