Está publicació es pot Llegir LA JORNADA ELECTORAL ESTÀ DESENTVOLUPANT-SE SENSE INCIDENTS
VÍDEO:La jornada electoral ha transcorregut al llarg del matí sense cap incident. A les 8'00h del matí s'han constituit les meses electorals amb els presidents i vocals i un hora més tard s'ha obert al públic el col.legi per a què els ciutadans puguen exercir el seu dret a vot.
%descrip%

 La jornada electoral ha transcorregut al llarg del matí sense cap incident. A les 8'00h del matí  s'han constituit les meses electorals amb els presidents i vocals i un hora més tard s'ha obert al públic el col.legi perquè els ciutadans puguen exercir el seu dret a vot. Els presidents de les meses s,encarreguen de vetlar pel correcte funcionament del procés electoral durant la jornada que finalitza a les 8 de la nit amb el recompte dels resultats.

Les primeres hores del matí han sigut intenses ja que moltes persones han aprofitat per votar. Els apoderats dels partits han estat en tot moment pendents de les necessitats dels votants.

Fins els moment no s'ha produit cap incident que no s'entenga dins de la normalitat, com ara, algun votant despistat que s'ha equivocat de mesa o que ha posat les dues paperetes en un mateix sobre. 

Un total de 16.519 poden votar en estos comicis i segons dades del Ministeri ja ho han fet 7.432 cullerencs es a dir, prop del 45% dels electors. A les 20'00h es tancaran les meses i el personal procedirà al recompte dels vots, que ens donarà el resultat de les municipals de 2015.

 


2015-05-24 15:55:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-24 15:55:00