[X]
Está publicació es pot Veure
Está publicació es pot Llegir COMPROMÍS NO ACCEPTA UN PACTE DE GOVERN AMB ELS SOCIALISTES
Vídeo:Compromís per Cullera ha explicat este matí en roda de premsa els motius pels quals ha decidit no acceptar el pacte de govern amb els socialistes. Bàsicament no estan d'acord amb la dotació económica estipulada per a l'alcalde(48000 euros) ni amb el nombre d'assessors que volen els socialistes, un total de 5.
%descrip%
Compromís per Cullera ha anunciat este mateix matí en roda de premsa la seua decissió de no acceptar la proposta del PSPV de formar govern conjuntament ja que consideren que no es donen les condicions adequades per a formar un govern d'esquerres i progressista al nostre poble que canvie de manera efectiva les polítiques dutes a terme pel Partit Popular.
Compromís ha explicat que amb el pacte de govern proposat per Jordi Mayor no es produix una moderació en les despeses salarials, ni dels membres de l'equip de govern ja que la despesa en els sous d'assessors i regidors continua sent la mateixa que amb el PP ( 370.000 euros).
Segons Compromís, PSOE volia inicialment 5 assessors i 48.000 euros de dotació económica per a l'alcalde.
Compromís considera que s'hauria de reduïr el nombre d'assessors, començant amb 2, els més imprescindibles com el gerent de turisme de cara a la campanya d'estiu i poc a poc, segons els pressupostos ampliar segons les necessitats.
Des de Compromís s'aposta tant per una moderació salarial com per una reducció en el nombre d'assessors, adequada i coherent amb la situació d'endeutament de l'Ajuntament i la situació d'emergència social que afecta a un 40% de la població de Cullera.
Igualment des de Compromís per Cullera no accepten entrar a un govern que no es garantixca la coparticipació i que no els permeta gestionar àrees municipals com a govern de coalició.
Així consideren que un pacte de govern amb el PSPV ha de garantir de forma real i  inmediata un canvi de polítiques i que necessariament ha de ocmportar prioritzar les persones i les polítiques socials, així com l'educació, la cultura i l'educació per davant de qualsevol consideració: amb una gestió política que siga sostenible i eficient en les despeses públiques, evitant el malbaratament dels recursos i adequant-se a la situació real de la societat i evidentment, duent-ho a terme d'una manera transparent i comptant amb la participació ciutadana.
A hores d'ara no hi ha pacte amb el PSOE però Compromís no tanca les portes a un possible acord abans del dissabte.
No obstant Compromís ha anunciat que recolzarà la investidura de Mayor com alcalde de Cullera.

2015-06-11 17:20:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-06-11 17:20:00