Está publicació es pot Llegir JORDI MAYOR ANUNCIA QUE ELS SOCIALISTES GOVERNARAN EN SOLITARI
VÍDEO: Jordi Mayor candidat a l'alcaldia ha assegurat que les actituds d'alguns dels dirigents de Compromís no han afavorit una govern progressita. També ha concretat que renunciarà a privilegis, com ara, la targeta de crèdit i al cotxe oficial de l'Ajuntament de #Cullera
%descrip%
Hui en una roda de premsa el PSOE ha anunciat que governarà en solitari, després de no arribar a un acord amb Compromís. Jordi Mayor candidat a l'alcaldia ha assegurat que les actituds d'alguns dels dirigents de Compromís no han afavorit una govern progressita.
Mayor ha deixat constancia que va a reduir les despesses, les assessories així com els càrrecs de lliure designació. També ha concretat que renunciarà a privilegis, com ara, la targeta de crèdit i al cotxe oficial   
Així mateix, Mayor ha aprofitat per a assenyalar que el seu govern va a treballar amb la posada en marxa de polítiques d'emergència, que impliquen una disminució de les despesses municipals.
Per ultim, Mayor ha demanat un vot de confiança a la ciutadania «perquè són molts els problemes que anem a afrontar després d'anys de mala gestió i no serà possible resoldre'ls en dos dies ha concretat el candidat a l'alcaldia.

2015-06-12 18:53:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-06-12 18:53:00