Está publicació es pot Llegir EL SOCIALISTA JORDI MAYOR NOU ALCALDE DE CULLERA
VÍDEO: El socialista Jordi Mayor ha estat investit este matí com nou alcalde de #Cullera per a esta legislatura 2015-2015. Mayor és convertix en el 4t alcalde socialista de la democràcia i governarà en solitari junt als seus companys de partit
%descrip%
Este matí el Saló de Plens ha estat l'escenari de l'acte d'investidura del nou alcalde de Cullera, el socialista Jordi Mayor. Mayor és convertix en el 4t alcalde socialista de la democràcia i governarà en solitari junt als seus companys, Silvia Roca, Juanvi Armengot, Paqui Ortiz, Salva Tortajada, MªJosé Terrades, Javier Cantos, Amparo Jover, Javier Cerveró i Laura Simó. Emocionat Mayor ha rebut de la ma de el fins ara alcalde popular Ernesto Sanjuan la vara de comandament que l'acredita com alcalde en esta legislatura 2015-2019 Aixi mateix en l'acte de hui, la resta de regidors electes han pres possessió del seu càrrec, per part del PP, Inma Velarde, Manuel López, Juana Sapiña, Alfonso Merlo i Enrique Castelló. Pel que fa a Compromís tercer partit més votat entren al consistori Hugo Font, Pere Manuel, i Marc Juan Corihuela. En esta legislatura també hi haurà presencia de Gent per Cullera la nova coalició que estarà representada per Silvia Castro i Juan Tur i tanca la respresentació Ciutadans amb José Palacios.
L'acte ha finalitzat amb els parlaments dels portaveus i de l'actual alcalde Jordi Mayor que s'ha compromés en reduir les despesses d'assessories i càrrecs de confiança i generar politiques socials i d'ajuda als ciutans més necessitats.


2015-06-13 10:17:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-06-13 10:17:00