Está publicació es pot Llegir CULLERA OBRI EL MENJADOR SOCIAL QUE DONA SERVEI A 49 XIQUETS
VÍDEO: Des de hui i durant els mesos de juliol i agost, el menjador del CEIP Doctor Alemany obri les seues portes i servirà dinar als beneficiaris de les beques per a garantir la seua alimentació i evitar que cap xiquet passe fam com a conseqüència de la crisi econòmica.
%descrip%
En roda de premsa, l'alcalde Jordi Mayor i la Regidora de Serveis Socials Paqui Ortiz han anunciat la posada en funcionament del programa 'Cullera Menjadors d'Estiu', una iniciativa amb la qual donara menjar a un total de 49 xiquets de la localitat pertanyents a famílies amb escassos recursos econòmics i en risc d'exclusió social. A partir de hui i durant els mesos de juliol i agost, el menjador del CEIP Doctor Alemany  obri les seues portes i servirà esmorzar i menjar als beneficiaris de les beques per a garantir la seua correcta alimentació i evitar que cap xiquet passe fam com a conseqüència de la crisi econòmica.
Jordi Mayor ha anunciat que la inversió total que es destina a esta iniciativa ascendix a més de 22.600 euros, finançats per la Generalitat i en part amb diners del consistori gràcies a l'estalvi que s'aconseguirà en la partida de retribucions de càrrecs públics i assessors en reduir el cost de l'aparell polític.
L'empresa adjudicatària del servici ha contractat a un total de tres persones entre monitors, personal de neteja i de servei de menjars. Segons el nou equip de govern el projecte anterior de la Conselleria no contemplava esta possibilitat i es limitava a atendre a un nombre inferior de menors, donant-los simplement un 'pícnic' perquè se l'emportaren a casa, el que ja havia generat diverses queixes per part dels pares sobre l'estat del menjar. La regidoria estudia la possibilitat d'ampliar el servici al mes de setembre. D'altra banda, s'ha indicat que el termini d'acceptació seguix obert per si alguna família no ha sol·licitat encara la beca, oferint així la major flexibilitat possible.

2015-06-22 18:17:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-06-22 18:17:00