Está publicació es pot Llegir DESIG ÉS EL TEMA DE LA TERCERA EXPOSICIÓ ARTÍSTICA DE K-LIDOSCOPI
La mostra multidisciplinar i col.lectiva es pot visitar estos dies en la sala multiusos del mercat
%descrip%
Desig és el títol de la III Exposició Artística de K-lidoscopi que es pot visitar estos dies en la sala multiusos del mercat.
El desig és l'ansia de satisfer una necessitat i cadascú dels 20 artistes que participen en esta edició el plasmen a través de diferents modalitats artístiques com pintura, escultura, fotografia i video.
L'acte d'inauguració comptà amb música en directe, lectura de poesia i una performance sobre el desig.
Adriana Chávez, pionera del documental de creació, productora i realitzadora de documentals ha col.laborat amb esta mostra amb la lectura de les seues poesies i la projecció d'un dels seus treballs de videoart.
En la mostra es poden vore els treballs de joves promeses del món de l'art. Este es el cas de Blanca Monzonís , estudiant de Belles Arts que participa amb un dibuix figuratiu a carbonet i llapis on plasma el desig sexual.
En esta ocassió a mes de comptar amb la participació de professionals i aficionats a les arts plàstiques també han tingut l'oportunitat de mostrar els seus treballs els alumnes del taller de fotografia digital i photoshop que es dugué a terme en Cullera el passat mes de desembre organitzat pel CIJ.
Després de l'exit aconseguit en la passada edició de la mostra multidisciplinaria que sobre l'erotisme va congregar al voltant de 20 creadors de Cullera i la comarca, enguany la mostra es convertix en itinerant i a més d'estar en Cullera visitarà altres poblacions com Tavernes, Corbera, Almussafes i Sueca.
K-lidoscopi porta ja més de dos anys orgnaitzant en la ciutat una programació d'activitats culturals sense ànim de lucre amb molt d'èxit.
A més en estos moments està preparant una de les apostes més interessants del seu programa d'activitats, el II Festival nacional de curtmetratges K-lidoscopi 2013.
L'exposició es pot visitar en la sala multiusos del mercat fins el 3 de març.
2013-02-27 20:00:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-02-27 20:00:00